Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑνεπανάληπτο θηλυκό! Η Ζωή Δημητράκου γυρίζει πλάτη με ολόσωμη εφαpμοστή φόρμα…ΠΑΝΙΚΟΣ

Ανεπανάληπτο θηλυκό! Η Ζωή Δημητράκου γυρίζει πλάτη με ολόσωμη εφαpμοστή φόρμα…ΠΑΝΙΚΟΣ

Η δίμετρη μπασκετμπολίστρια έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την πρωινή της εκπομπή “Γυμναστική…από σπίτι”, που προβαλλόταν κατά τη διάρκεια της καραντίνας μέσα από το κανάλι του MEGA.Η πανύψηλη γυμνάστρια Ζωή Δημητράκου είναι ένα φρέσκο πρόσωπο στην ελληνική τηλεόραση, ενώ σίγουρα οι αναλογίες της μόνο ασυγκίνητο δεν μπορούν να σε αφήσουν.

Η Ζωή Δημητράκου ξεκίνησε τον αθλητισμό από την κολύμβηση, αγωνιζόμενη στον ΠΑΟΚ για 7 χρόνια. Εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας αναγκάστηκε να αλλάξει άθλημα, στρέφοντας τις προσπάθειές της στο μπάσκετ.

Στις 22 Μαρτίου 2009 έγινε η πρώτη Ευρωπαία (και μοναδική ως τώρα) επαγγελματίας καλαθοσφαιρίστρια που κατάφερε να πετύχει σε κάποιο αγώνα κουντράπλ-νταμπλ (quadruple-double, δηλαδή διψήφιο νούμερο σε τουλάχιστον 4 στατιστικές κατηγορίες), αλλά και η τρίτη επαγγελματίας παίκτρια σε όλο τον κόσμο που το κατάφερε ποτέ!

Δεν το λες και λίγο! Μάλλον έπρεπε να στραφεί στο μπάσκετ από την αρχή, αφού είναι κομμένο και ραμμένο πάνω της! Πλέον την βλέπουμε καθημερινά να παρουσιάζει την στήλη της γυμναστικής στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη στο MEGA.

Η δίμετρη -στην κυριολεξία- καλλονή έχει όλα τα καλά της φύσης! Εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, ανάστημα, αλλά και μια πηγαία ευγένεια που σε σκλαβώνει!

Δες την πως γκρέμισε το Instagram αυτή τη φορά…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα