Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑθηνά Μπουτάρη Λαλαούνη: Αυτή είναι η πανέμορφη εγγονή του Γιάννη Μπουτάρη -...

Αθηνά Μπουτάρη Λαλαούνη: Αυτή είναι η πανέμορφη εγγονή του Γιάννη Μπουτάρη – Η σπάνια δημόσια εμφάνιση παππού και εγγονής

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε πριν από λίγες μέρες ο Γιάννης Μπουτάρης, έχοντας στο πλευρό του την πανέμορφη εγγονή του, Αθηνά Μπουτάρη Λαλαούνη. Ο πρώην Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης έδωσε το “παρών” στην απονομή των Βραβείων “Ίρις” 2023, έχοντας μαζί του την καλύτερη παρέα.

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Μπουτάρης εμφανίστηκε στη Στέγη Ωνάση με την εγγονή του, Αθηνά Μπουτάρη Λαλαούνη, χαρίζοντάς μας ένα σπάνιο οικογενειακό στιγμιότυπο. Η πρωτότοκη κόρη της Μαρίας Λαλαούνη και του Στέλιου Μπουτάρη δεν αγαπάει τη δημοσιότητα ωστόσο έκανε μία δημόσια εμφάνιση, δείχνοντας μάλιστα πιο όμορφη από ποτέ.

Παππούς και εγγονή φαίνεται πως έχουν μία απίστευτα καλή σχέση και λατρεύουν να περνάνε χρόνο μαζί, όποτε φυσικά η Αθηνά Μπουτάρη Λαλαούνη βρίσκεται στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως η εγγονή του γνωστού οινολόγου έχει σπουδάσει υποκριτική στην Αμερική, στο Lee Strasberg Institute του Tisch School of the Arts ενώ εργάζεται ως film director.

 

Αθηνά Μπουτάρη Λαλαούνη | Αυτή είναι η πανέμορφη εγγονή του Γιάννη Μπουτάρη - Η σπάνια δημόσια εμφάνιση παππού και εγγονής
Γιάννης Μπουτάρης
Γιάννης Μπουτάρης και εγγονή

Πηγή: missbloom.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα