Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑγνώριστος ο "ζαχαροπλάστης" του Survivor All Star - Δεν θα τον αναγνωρίζατε...

Αγνώριστος ο “ζαχαροπλάστης” του Survivor All Star – Δεν θα τον αναγνωρίζατε σήμερα στον δρόμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποφάσισε να αλλάξει λουκ και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε…

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τη συμμετοχή του στο Survivor και στο Survivor All Star και φυσικά από την επική του μάχη με τον Τριαντάφυλλο, στην οποία κι έχασε.

Ο «Ζαχαροπλάστης» όπως έγινε ευρέως γνωστός λόγω της ενασχόλησής του εκτός ριάλιτι, πρόσφατα αποφάσισε να κατέβει και στην πολιτική, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο, όμως δεν κατάφερε να συγκεντρώσει ικανοποιητικό αριθμό ψήφων.

Ο Παπαδόπουλος πάντως πλέον ζει… μακριά από τα φώτα και τις κάμερες και όπως θα δείτε και παρακάτω στο βίντεο είναι αγνώριστος, αφού αποχαιρέτισε τα μούσια και τα μακριά μαλλιά!

@kostas_papadopoulos_ #pastryshop #vyzantio #decor #birthdaycake #sugarart #pastrychef #pastryart #pastrylife #pastry #sugar #sugarfree #sugarartist #sugarlove #cakeart #sugarpaste #ieklemonde #survivor #survivor2021 #survivorallstar #survivorallstargreece #survivorgreece2023allstar #survivorgr #survivorgreece #redteam #blueteam #survivorgreece2023 #redteam❤️ #blueteam? #barber #barbershopindonesia ♬ πρωτότυπος ήχος – kostas_papadopoulos_

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα