Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈχουν ξεφύγει η Ηλιάδη με τον Γρηγόρη – Θα τα χάσεις με...

Έχουν ξεφύγει η Ηλιάδη με τον Γρηγόρη – Θα τα χάσεις με αυτό που θα δεις (ΦΩΤΟ)

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι ερωτευμένη. Και ο Γρηγόρης που γνώρισε στη «Φάρμα» δεν είναι μόνο πλέον ο επίσημος σύντροφος της. Είναι και το… άλλο της μισό στο Instagram σε φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα.

Αν ρίξετε μια προσεκτική ματιά και δείτε που έχει ακριβώς το χέρι του στο στιγμιότυπο θα καταλάβετε. Στην φωτό-ανάρτηση της δημοφιλούς τραγουδίστριας που διατηρεί κορμί-λαμπάδα. Αν κάνει photoshop στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα κοινωνικά δίκτυα, αφού δεν γίνεται στα 44 της να έχει τόσο στητό σώμα σε σημείο που να νομίζεις ότι βλέπεις 20χρονη αθλήτρια; Δικό της πρόβλημα. Η ουσία είναι το αποτέλεσμα που προσφέρει σε όσους την ακολουθούν. Και όχι μόνο…

Η τραγουδίστρια άλλαξε πολλά φέτος και ένα απο αυτά είναι ότι έδειξε στον κόσμο τον πραγματικό της εαυτό, έδειξε πράγματα μέσα απο την συμμετοχή στη Φάρμα του ΑΝΤ1 που σίγουρα δεν θα τα γνωρίζαμε αν δεν γινόταν αυτό. Είχε καταφέρει να χτίσει έναν μύθο γύρω απο το όνομα της, έναν μύθο ότι είναι απόμακρη, σνομπ και γενικώς ότι δεν είναι ένας άνθρωπος που θέλει να έχει επαφές με κανέναν.

Αυτό που είδαμε στη Φάρμα όσο λίγο και να ήταν, όσο και μονταρισμένο και να ήταν έδειξε μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει απο την ζωή, έχει γνώση της ζωής και ταυτόχρονα άνοιξε στον κόσμο την ψυχή της και την καρδιά της, δείχνοντας μας μια Αγγελική Ηλιάδη πολύ πιο όμορφη. Το ότι είναι κουκλάρα το ξέρουν και τα σαλιγκάρια της Φάρμας, ο χαρακτήρας της όμως φάνηκε με την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους.

Το έζησε όπως εκείνη ήθελε, αποφάσισε να κάνει αυτό που ήθελε η καρδιά της και παρά τις ατυχίες που την χτύπησαν δυο φορές και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο εκείνη έδειξε ότι παραμένει μια δυνατή γυναίκα που δεν φοβάται τίποτα. Γι’ αυτό και ο κόσμος την αγαπάει και γι’ αυτό και οι θαυμαστές της αυξάνονται συνεχώς και την ακολουθούν πιστά ειδικά στο instagram, όπου η ίδια τρελαίνει κόσμο με τις φωτογραφίες της.

Πηγή: to10.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα