Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈλενα Μαυρίδου: H σκληρή ανακοίνωση μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου με τον...

Έλενα Μαυρίδου: H σκληρή ανακοίνωση μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου με τον Δημήτρη Λάλο

- Advertisement -

Έντονα ενοχλημένη είναι η πλευρά της γνωστής ηθοποιού Έλενας Μαυρίδου μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της από τον ηθοποιό, Δημήτρη Λάλο.

Το ζευγάρι τράβηξε δρόμους χωριστούς μετά από επτά χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει μαζί μια κόρη. Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λάλου, Νίκος Αγαπηνός μίλησε το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό» αναφερόμενος στο συναινετικό διαζύγιο των δυο ηθοποιών, αλλά και στη λύση του γάμου και τις αποφάσεις για το μέλλον του ανήλικου τέκνου τους.

Ωστόσο, τα όσα είπε προκάλεσαν την αντίδραση της Έλενας Μαυρίδου που εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου της, Μίνας Καούνη αναφορικά με το διαζύγιό της και τη δημοσιοποίησή του, αλλά και τα όσα ακούστηκαν περί απαιτήσεών της ηθοποιού μετά το διαζύγιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag, η Έλενα Μαυρίδου επιθυμούσε να κρατήσει χαμηλό προφίλ στο κομμάτι του διαζυγίου, από τον Δημήτρη Λάλο, θέλοντας να προστατεύσει την ανήλικη κόρη τους και να μην πάρει ιδιαίτερες διαστάσεις το θέμα. Αυτός είναι και ο λόγος που η δικηγόρος της Μίνα Καούνη και οι συνεργάτες της εταιρείας της, τήρησαν σιγήν ιχθύος όλους αυτούς τους μήνες που κινήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες και δεν δημοσιοποίησαν καμία λεπτομέρεια.

Έπειτα, όμως από δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν γι’ αυτό το θέμα, αλλά και την τοποθέτηση του δικηγόρου του Δημήτρη Λάλου, Νίκου Αγαπηνού σε τηλεοπτική εκπομπή, ήρθε η απάντηση της ηθοποιού μέσω της δικηγόρου.

«Πρόκειται για εντελώς περιττές δηλώσεις “κατόπιν εορτής”»
Στο Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τη δικηγόρο της Έλενας Μαυρίδου, Μίνα Καούνη αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «βρισκόμαστε στην εξαιρετικά άβολη και δύσκολη θέση να σχολιάσουμε όχι μόνο το άκομψο αυτής της ενέργειας αλλά και τον αντιδεοντολογικό της χαρακτήρα, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων υπέρ του κ. Λάλου και εις βάρος της εντολίδος μας».

Και συνεχίζει «Πρόκειται άλλωστε για εντελώς περιττές δηλώσεις “κατόπιν εορτής”, δεδομένου ότι το πρώην ζευγάρι έβαλε στην άκρη το τραύμα και την πικρία του χωρισμού, λειτουργώντας πλέον αποκλειστικά σαν γονείς του ανήλικου τέκνου τους».

Τέλος, στην επίσημη ανακοίνωση αποσαφινίζεται το εξής: «Από την αρχή των διαπραγματεύσεων η εντολέας μας, όχι μόνο δεν είχε υπερβολικές απαιτήσεις. όπως ακούστηκε ή μπορεί να ερωτήθηκε, αλλά λειτούργησε με μοναδικό κίνητρο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ανήλικης κόρης της, όπως νομικά και ηθικά όφειλε, χωρίς ποτέ να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο από όσα αναλογούν στις πραγματικές ανάγκες του τέκνου και το επίπεδο ζωής που απολαμβάνει κατά της διάρκεια του γάμου, όπως ρητά ορίζει ο νόμος».

Δείτε το δελτίο τύπου:

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα