Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιάννης Ζουγανέλης για Δημήτρη Σταρόβα: Η ομιλία του επανέρχεται, είναι μια χαρά

Γιάννης Ζουγανέλης για Δημήτρη Σταρόβα: Η ομιλία του επανέρχεται, είναι μια χαρά

- Advertisement -
Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τον φίλο του, Δημήτρη Σταρόβα, και την κατάσταση της υγείας του μετά το εγκεφαλικό που υπέστη στα μέσα του Μαΐου.

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι ο καλλιτέχνης είναι καλύτερα και η ομιλία του επιστρέφει σιγά-σιγά, στην κάμερα της «Super Κατερίνα».

Ειδικότερα, δήλωσε: «Συνεχώς μιλάω. Τον αγαπάω τον Δημήτρη Σταρόβα, είναι πάρα πολλά χρόνια φίλος μου. Η ομιλία του επανέρχεται. Μίλησα και στο τηλέφωνο μαζί του, ήταν μια χαρά, κομπιάζει πολύ λιγότερο, θα επανέλθει αυτό».

Η ανάρτηση της Άννας Σταθάκη για τον Δημήτρη Σταρόβα – Ευχαριστώ τον Θεό, προσευχόμαστε για τη νίκη

Με μια ανάρτηση στο Instagram της την Παρασκευή 14 Ιουνίου, η Άννα Σταθάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από το Τζάνειο, όσο νοσηλευόταν ο Δημήτρης Σταρόβας.

Στο στιγμιότυπο, του κρατάει το χέρι και στη λεζάντα της δημοσίευσης γράφει: «Ευχαριστώ τον Θεό, την τύχη, το τάχιστο-σωτήριο πλήρωμα του ΕΚΑΒ, το ηρωικό Τζάνειο Νοσοκομείο στο σύνολό του, τους στενούς αλλά και τους μακρινούς συγγενείς και φίλους, τους συναδέλφους, τους γνωστούς, αλλά και τους αγνώστους… Μεγάλο πράγμα η Α Γ Α Π Η… Προσμένουμε και προσευχόμαστε για τη ΝΙΚΗ…!!».

protothema.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα