Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕυρυδίκη Παπαδοπούλου: Η topless φωτογράφισή της που τρέλανε κόσμο

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η topless φωτογράφισή της που τρέλανε κόσμο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του «My Style Rocks» στο κανάλι ΣΚΑΙ.

«Έριξε» το Instagram με τις σέξι φωτογραφίες της

Η ξανθιά καλλονή, με εκρηκτικό χαρακτήρα και στυλ κατάφερε να ξεχωρίσει και να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα. Εξάλλου, η εντυπωσιακή Ευρυδίκη, διατηρεί έναν από τους πιο «δυνατούς» λογαριασμούς στο Instagram και κάθε της ανάρτηση κερδίζει «βροχή» από likes και σχόλια. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ανέβασε πρόσφατα κάτι φωτογραφίες «κόλαση» στις οποίες ποζάρει topless δίπλα στην παραλία.

svg%3E

Η Ευρυδίκη είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που με τις εμφανίσεις της ξέρει να κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί με το καλλίγραμμο κορμί της. Με την τελευταία της ανάρτηση όμως, η Ευρυδική Παπαδοπούλου προκάλεσε… καύσωνα. «Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου είναι όπως γεννήθηκα, δίχως ταμπού και ελεύθερη», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε topless μέσα στη θάλασσα αλλά και ξαπλωμένη πάνω σε μια ξύλινη βάρκα στην ακρογιαλιά.

svg%3E

svg%3E

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα