Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήLifestyle«Αν η Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση με τα χρήματα που ακούγονται, μπράβο...

«Αν η Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση με τα χρήματα που ακούγονται, μπράβο της»

Ποιος γνωστός κύριος της τηλεόρασης αναφέρθηκε στην επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη και στην αμοιβή που θα πάρει;Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, ενώ οι φήμες την θέλουν να χρυσοπληρώνεται για αυτό.

Δεν ξέρω αν αυτά τα λεφτά είναι πραγματικότητα, μπορεί και να είναι… μπράβο της, δεν μπορείς να πεις κάτι, αφού μπορεί και το κάνει, είναι χρόνια στο χώρο και ξέρει τα πράγματα. Καλό ήταν που έκανε παύση μία σεζόν, ήταν υπέρ της, σωστή ενέργεια. Με την εμφάνιση που θα κάνει θα έχει τηλεθέαση κι η διάρκειά της, εξαρτάται από τον τρόπο και το περιεχόμενο της εκπομπής, πως θα διαχειριστεί το πράγμα.

Στην ελληνική τηλεόραση θεωρείς ότι υπάρχει ανακύκλωση προσώπων;

Είναι μία ανακύκλωση προσώπων και προγραμμάτων «Φύγε εσύ, έλα εσύ»… αυτό γίνεται. Υπάρχει μία ανακύκλωση παρουσιαστών, στο τέλος, μετά από προτάσεις καταλήγουν να το παρουσιάσει ο «τάδε», που είναι πάλι ο ίδιος.

Ο λόγος για τον Μεγακλή Βιντιάδη που υπήρξε συνεργάτης της στο παρελθόν της παρουσιάστριας και μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν.

Μεγακλής Βιντιάδης - Ο master της τηλεσκηνοθεσίας αποκαλύπτει: Ναι, ζούσα  με την Πωλίνα έγκυο στο παιδί κάποιου άλλου (βίντεο) | eirinika.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 
Διαβάστε Ακόμα