Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒούτηξε και πέθανε σε πισίνα ξενοδοχείου - Σκηνές πανικού μετά την τραγωδία

Βούτηξε και πέθανε σε πισίνα ξενοδοχείου – Σκηνές πανικού μετά την τραγωδία

Ο άτυχος άντρας ανασύρθηκε νεκρός από την πισίνα ξενοδοχείου στην Κρήτη. Η σορός του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στα Χανιά και οι δικοί του άνθρωποι περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης…

Ο 80χρονος τουρίστας εντοπίστηκε νεκρός στην πισίνα και στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στα Χανιά επικράτησε πανδαιμόνιο. Ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά. Ο ηλικιωμένος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή και οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν δεν απέδωσαν ούτε στο ξενοδοχείο, ούτε αργότερα στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε στα Χανιά.

Η τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου στην Κρήτη, με έναν 80χρονο Νορβηγό να χάνει τη ζωή του στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 16.30 σε πισίνα ξενοδοχείου, στην περιοχή Δαράτσο.

Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με στοιχεία του cretalive.gr εντοπίστηκε νεκρός, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, αν δηλαδή ο θάνατος του οφείλεται σε πνιγμό ή παθολογικά αίτια.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε το πλήρωμά του, ακολουθώντας το πρωτόκολλο και κάνοντας χρήση απινιδωτή, δεν κατάφερε να επανέλθει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Ο καιρός σήμερα