Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαViral στο TikTok 90χρονη που αποκάλυψε όσα έχει μετανιώσει στη ζωή της

Viral στο TikTok 90χρονη που αποκάλυψε όσα έχει μετανιώσει στη ζωή της

Μια 90χρονη αποκάλυψε για τι έχει μετανιώσει στη ζωή της σε ένα βίντεο που ανέβασε η εγγονή της στο TikTok και έχει γίνει viral. Το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει 70.000 προβολές, προσφέρει κάποιες βαθυστόχαστες συμβουλές στην επόμενη γενιά.

Η γιαγιά είπε στην εγγονή της Rachel Dillon ότι μετανιώνει που παντρεύτηκε τόσο νέα και εύχεται να είχε περάσει περισσότερο χρόνο δουλεύοντας και «συναναστρεφόμενη με τους ανθρώπους».

@racheljdillon

«Μετανιώνω που παντρεύτηκα πολύ νέα, γνώρισα τον άντρα μου όταν ήμουν 13 ετών και εκείνος 15 και παντρευτήκαμε στα 17 και στα 19», είπε. Παραδέχτηκε ότι είναι «πολύ εξωστρεφής υποθέτω, δεν είμαι πολύ ντροπαλή, πάντα μου άρεσαν οι άνδρες».

«Τον γνώρισα στη βιβλιοθήκη με πήγαινε βόλτα όταν πήγαινα στη βιβλιοθήκη», είπε. Παραδόξως, η 90χρονη είπε ότι θα ήταν πολύ χαρούμενη ακόμα και αν δεν είχε φτάσει τα 90.

«Δεν ήθελα πραγματικά να φτάσω τα 90», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είχα αρκετά. Είχα όλα όσα ήθελα από τον κόσμο. Είμαι αρκετά χαρούμενη που θα πάω να συναντήσω το μικρό μου σκυλάκι που με περιμένει εκεί». Όσο για οποιαδήποτε άμεση συμβουλή όπως λέει δεν έχει καμία να δώσει: «Όχι έτσι όπως πάει ο κόσμος. Δεν θέλω να συμμετέχω σε τίποτα από αυτά που βλέπω να συμβαίνουν».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα