Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘρίλερ με τον θάνατο μητέρας μωρού 22 μηνών - Η δύσπνοια, ο...

Θρίλερ με τον θάνατο μητέρας μωρού 22 μηνών – Η δύσπνοια, ο πυρετός και το τελευταίο δραματικό 24ωρο

Συντετριμμένοι οι στενοί συγγενείς της άτυχης μητέρας στην Πάτρα. Η 41χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στην Κύπρο, όπου ζούσε με τον σύζυγο και το μωρό της…

Η άτυχη γυναίκα με καταγωγή από την Πάτρα, άφησε την τελευταία της πνοή πρόωρα και αναπάντεχα στην Κύπρο. Είχε πάει για εξετάσεις σε νοσοκομείο και οι γιατροί της έδωσαν εξιτήριο. Λίγες ώρες μετά κατέρρευσε στο σπίτι που είχε επιστρέψει και ο θάνατός της, σκόρπισε θλίψη στον τόπο καταγωγής της. Τα αίτια του κακού δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Η κηδεία της θα γίνει στην Ελλάδα, αφού πρώτα ξεπεραστούν μια σειρά από γραφειοκρατικά ζητήματα για τη μεταφορά της σορού της.

Δύο οικογένειες, σε Πάτρα και Κύπρο βυθίστηκαν στο πένθος, μόλις πληροφορήθηκαν τον ξαφνικό θάνατο της κόρης και νύφης τους. Η 41χρονη Ιωάννα από τον Αγιο Βασίλειο Ρίου, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας 3 Απριλίου, ενώ βρισκόταν στο σπίτι με τον σύζυγό της και το μόλις 22 μηνών παιδί τους.

Μία μέρα νωρίτερα είχε πυρετό, δύσπνοια και «κομάρες». Γι’ αυτό το λόγο πήγε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι, όπου συνέβη το μοιραίο. Τα αίτια του θανάτου της 41χρονης Ιωάννας δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα, με τις κυπριακές υπηρεσίες να αδυνατούν να διαπιστώσουν τους ακριβείς λόγους που έφυγε από τη ζωή.

Το ζευγάρι είχε μετακομίσει από την Πάτρα στην Κύπρο, για επαγγελματικούς λόγους, εκεί που ζούσε και ο αδελφός της άτυχης μητέρας. Η τελευταία πράξη του ανείπωτου δράματος θα εκτυλιχθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς εκκρεμούν γραφειοκρατικά ζητήματα για τη μεταφορά της σορού από την Κύπρο στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η κηδεία και η ταφή θα γίνουν στον Αγιο Βασίλειο στην Πάτρα, με τους στενούς συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας να παραμένουν συτετριμμένοι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα