Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυγκλονίζει η αυτοκτονία άντρα - Άφησε σημείωμα και χρήματα για λογαριασμούς και...

Συγκλονίζει η αυτοκτονία άντρα – Άφησε σημείωμα και χρήματα για λογαριασμούς και την κηδεία του

Η αυτοκτονία στη Λάρισα, προκαλεί θλίψη στην Αγιά που έμενε ο αυτόχειρας. Συντετριμμένοι οι στενοί συγγενείς και φίλοι του 66χρονου…

Έγραψε τον επίλογο της ζωής του με τον τρόπο που ήθελε. Η αυτοκτονία του 66χρονου στη Λάρισα «πάγωσε» την Αγιά και βύθισε στο πένθος την αδερφή του, που βρήκε στην πόρτα του σπιτιού της, το τελευταίο σημείωμα του δικού της ανθρώπου. Κανείς στην περιοχή δεν περίμενε τα όσα συνέβησαν. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα είχε στο μυαλό του ο αυτόχειρας.

Ο 66χρονος αφαίρεσε τη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα την Τρίτη 6 Ιουνίου του 2023, στο σπίτι που έμενε μόνος στην Αγιά στη Λάρισα. Πριν την αυτοκτονία άφησε σημείωμα στην πόρτα του σπι­τιού της αδελφής του, η οποία, με την οικογένειά της, επίσης διαμένουν στην Αγιά, ζητώντας της συγνώμη για την ενέργειά του αυτή.

Η αδελφή του, βρίσκο­ντας και διαβάζοντας το σημείωμα, ειδοποίησε το τοπικό Αστυνο­μικό Τμήμα, άν­δρες του οποίου έσπευσαν στο σπίτι του αυτό­χειρα διαπι­στώ­νοντας απλά την τραγική εξέλιξη.

Ο 66χρονος καταγόταν από τη Δήμητρα Αγιάς στη Λάρισα, όπου το γεγονός προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία. Τρίτο σοκ μετά από ακόμη δυο ξαφνικούς θανάτους που βίωσε το χωριό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ενός παιδιού τριών ετών και ενός 55χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή σε κτήμα όπου δούλευε.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο θανών άφησε πίσω του χρηματικό ποσό για να πληρωθούν, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στο σημείωμα, τρέχο­ντες λογαριασμοί και τα έξοδα της κηδείας του.

Επίσης κάποια κοσμήματα, τα οποία, όπως και τα χρήματα, αφού διέμενε μόνος του, πηγαίνουν – σε πρώτη φάση βέβαια – στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων…

Πηγή: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα