Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣύλληψη μετά από καταγγελία για απόπειρα βιασμού - Τον «τσάκωσαν» με φίλους...

Σύλληψη μετά από καταγγελία για απόπειρα βιασμού – Τον «τσάκωσαν» με φίλους του

Ανάστατη η Κόρινθος από την καταγγελία που έκανε γυναίκα για απόπειρα βιασμού. Η κοπέλα μπήκε σε αστυνομικό τμήμα, περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του δράστη και λίγο αργότερα ακολούθησε η σύλληψη…

Η Κόρινθος περιμένει την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας, για να μάθει όλα όσα έγιναν τη νύχτα. Νεαρή έκανε καταγγελία για απόπειρα βιασμού και ο άντρας που περιέγραψε, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Η ίδια τον αναγνώρισε. Εκείνος αρνείται κάθε εμπλοκή στα όσα του καταλογίζονται. Οι αστυνομικοί αναζητούν εικόνες από κάμερες ασφαλείας σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν όλα όσα έγιναν.

Πιο αναλυτικά, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου του 2023 στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 40χρονος άνδρας από το Ιράκ, για απόπειρα βιασμού γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος Ιρακινός αποπειράθηκε να βιάσει μια γυναίκα στην πόλη της Κορίνθου. Η αλλοδαπή προσέτρεξε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, όπου κατήγγειλε το περιστατικό και έδωσε λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του δράστη.

Αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ταυτοποίησαν τον άνδρα, τον οποίο και εντόπισαν σε χώρο που διέμενε με άλλους αλλοδαπούς. Ο Ιρακινός συνελήφθη και θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Πηγή: korinthostv.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα