Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ προϊόντα στα σούπερ Μασούτης!

Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ προϊόντα στα σούπερ Μασούτης!

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και τα προϊόντα των μελών της προβάλλονται μέσα στα σούπερ μάρκετ Μασούτης από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου 2024. Το μήνυμα «Το ‘ψαξες;» προτρέπει τους καταναλωτές να αναζητήσουν κατά τη διάρκεια των αγορών τους το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» στις συσκευασίες των προϊόντων που ανήκουν στα μέλη της και συμμετέχουν στην ενέργεια.

Στα σούπερ μάρκετ Μασούτης υπάρχουν ενημερωτικά φυλλάδια, έχουν τοποθετηθεί δείκτες ραφιών και στα Grand Μασούτης έχουν τοποθετηθεί επιπλέον και standπροβολής. Ταυτόχρονα η ενέργεια προβάλλεται στο φυλλάδιο προσφορών, στην επίσημη ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας www.masoutis.gr και στα social media της εταιρείας όπου τρέχει παράλληλα μεγάλος διαγωνισμός στο facebook με 12 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα κουτί γεμάτο με προϊόντα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

Μέσα από αυτή την ενέργεια οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν άμεσα για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ,  ενώ ταυτόχρονα μπορούν να κερδίσουν έκπτωση 20% με τη mascardστα επιλεγμένα προϊόντα της ενέργειας. Στη συγκεκριμένη ενέργεια  συμμετέχουν οι εταιρείες: Agrino, Λουξ, ΗΛΙΟΣ, KYKNOS, Ευβοϊκή Ζύμη, Βιολάντα, Χρυσά Αυγά, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Μέλι Αττική, SEPTONA.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι μια οικογενειακή και αμιγώς ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και 48 χρόνια στην ελληνική αγορά. Στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια τους τοπικούς παραγωγούς και τα τοπικά προϊόντα, με την ανάπτυξή της δημιουργεί θέσεις εργασίας και στηρίζει την ελληνική οικονομία. Στηρίζει την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ που αποτελείται από μια κοινότητα 70 και πλέον παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Tα Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ βλέπουν την Ελλάδα ως ΒΑΣΗ των εγχώριων και διεθνών δραστηριοτήτων τους και όχι απλά ως μία ΑΓΟΡΑ. Μέσω της επιμονής τους να «μένουν Ελλάδα» επιστρέφουν το μέγιστο της προστιθέμενης αξίας που παράγουν στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα