Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠέτρος Φιλιππίδης: Η μεγάλη απόφαση μετά την καταδίκη

Πέτρος Φιλιππίδης: Η μεγάλη απόφαση μετά την καταδίκη

Εκτός φυλακής, τουλάχιστον μέχρι την έφεση και την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, θα παραμείνει ο Πέτρος Φιλιππίδης που καταδικάστηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό της Αθήνας σε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών για δύο απόπειρες βιασμού.

Στον ηθοποιό έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι που τον υποχρεώνουν να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που μένει, ενώ του έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους και δήλωσε ότι βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Σε ερώτηση για το πως νιώθει που είναι ελεύθερος απάντησε: «ήμουν πάντα ελεύθερος. Και στη φυλακή όταν ήμουν, ελεύθερος ήμουν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, δεν μπορώ να εκφραστώ και ξέρετε πολύ καλά το γιατί. Τελείωσε τώρα». Μετά λοιπόν από την τελική έκβαση της δίκης ο ηθοποιός πούλησε τη μονοκατοικία, που έμενε και πλέον μετακόμισε σε διαμέρισμα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha μετά την πώληση της πολυτελούς κατοικίας του ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πάρει την οριστική απόφαση να μη συμμετέχει ξανά στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα