Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟικονομίαΠρόεδρος αισθητικών: Δεν θα αυξήσουμε τιμές τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα

Πρόεδρος αισθητικών: Δεν θα αυξήσουμε τιμές τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα

Προσπάθεια να απορροφήσουν τις αυξήσεις στην ενέργεια και να μην προχωρήσουν άμεσα σε αυξήσεις στις τιμές των υπηρεσιών καταβάλουν οι ιδιοκτήτες κέντρων αισθητικής στη Θεσσαλονίκη. Παρά την αύξηση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων, οι ιδιοκτήτες ινστιτούτων αισθητικής δηλώνουν ότι θα κρατήσουν ίδιους τιμοκαταλόγους, τουλάχιστον μέχρι την περίοδο των εορτών.

«Μίλησα με πολλές συναδέλφισσες και όλες με μια φωνή μου είπαν ότι δεν έχουν ανεβάσει και ούτε πρόκειται να ανεβάσουν τις τιμές τους. Περιμένουν να δουν τι γίνεται το επόμενο διάστημα. Προχωράμε έτσι τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα και στη συνέχεια βλέπουμε. Δεν θα έχετε εκπλήξεις» τόνισε η πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Αισθητικών Β. Ελλάδος, Εύη Μωυσόγλου, μιλώντας στην εκπομπή Checkin στα γεγονότα της TV100 και τη Βάσω Λυκουρίνου.

Όπως είπε η ίδια, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η κίνηση στα ινστιτούτα άρχισε να αυξάνεται, αφήνοντας πίσω της τη μουδιασμένη περίοδο του κορωνοϊού, ωστόσο, από τη στιγμή που άρχισε να συζητείται το θέμα της ενεργειακής κρίσης, η ψυχολογία όλων επηρεάστηκε. «Η άνοιξη ήταν πολύ καλή. Ήταν ελπιδοφόρα τα πράγματα. ¨Όταν αρχίσαμε να μιλάμε για ακρίβεια, για ενεργειακή κρίση, ο κόσμος άρχισε να φοβάται. Είμαστε σίγουρα ένα επάγγελμα που δεν το βάζεις σε πρώτη προτεραιότητα. Αν και για την ψυχολογία είναι νούμερο 1. Με λίγα χρήματα μπορείς να ανεβάσεις την ψυχολογίας σου. Από την άλλη, τον Σεπτέμβρηπάντα πέφτει η κίνηση και λόγω των σχολικών που καλείται να αγοράσει η κάθε οικογένεια. Θα δούμε πώς θα κυλήσει το επόμενο διάστημα» τόνισε η κα Μωυσόγλου.

Ερωτηθείσα για το εάν οι αλλαγές που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης για μείωση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων θα επηρεάσουν και τα ινστιτούτα αισθητικής, η κα Μωυσόγλου σημείωσε: «Σαφώς θα μας επηρεάσει πάρα πολύ. Εμείς είμαστε ελεύθεροι και ως προς τις τιμές και ως προς το ωράριο λειτουργίας. Εανόμως είναι κλειστή η αγορά στις 7 το απόγευμα, δεν μπορούμε να πάμε εμείς μέχρι τις 9. Ίσως θα ήταν καλό να κρατήσουν τα καταστήματα το ωράριο των 9 ίσως για μια ημέρα, για τις Παρασκευές. Τουλάχιστον να έχουμε την πολυτέλεια να βγούμε έξω για ένα ποτό. Ξέρετε, σε μας έρχεται κόσμος, θα κάνει ένα μακιγιάζ, θα κάνει μια περιποίηση και μετά θα βγει για ένα ποτό. Εάν αυτό δεν υπάρχει, θα είναι ένας κύκλος».

Δείτε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα