Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝεκρός σε άγρια καταδίωξη από αστυνομικούς λίγους μήνες μετά την αποφυλάκισή...

Νεκρός σε άγρια καταδίωξη από αστυνομικούς λίγους μήνες μετά την αποφυλάκισή του

Οι πυροβολισμοί μετά από άγρια καταδίωξη, στοίχισαν τη ζωή σε νεαρό που προσπαθούσε να αποφύγει τους αστυνομικούς. Νέες πληροφορίες για τα όσα έγιναν σε χωριό έξω από τη Λάρισα με τον 20χρονο να πέφτει νεκρός…

Ο 20χρονος αλλοδαπός έπεσε νεκρός μετά από άγρια καταδίωξη που εκτυλίχθηκε και στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης έξω από τη Λάρισα. Αστυνομικοί έκαναν σήμα στο αυτοκίνητό του να σταματήσει, όμως εκείνος συνέχισε και ανέπτυξε ταχύτητα. Ο επίλογος στη ζωή του νεαρού γράφτηκε σε επαρχιακό δρόμο έξω από το χωριό Μοσχοχώρι.

 

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, έξω από τη Λάρισα. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία έλαβε σήμα πως κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Nissan, με έναν επιβαίνοντα κινούνταν επί της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τη συμπρωτεύουσα.

Ξεκίνησε καταδίωξη από τα διόδια του Μοσχοχωρίου με τον οδηγό ωστόσο να μη σταματά σε κανένα από τα σήματα των αστυνομικών. Περνώντας τη Λάρισα, στο ύψος της Γυρτώνης ο οδηγός του οχήματος βγήκε από την εθνική και έκανε αναστροφή, μπαίνοντας μετά από λίγο ξανά στην ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μετά τη Λάρισα βγήκε πάλι από τον αυτοκινητόδρομο επιλέγοντας το επαρχιακό οδικό δίκτυο και έχοντας από πίσω του περιπολικά που τον καταδίωκαν.

Τελικά εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα έξω από το χωριό Μοσχοχώρι αφού αυτό έπεσε πάνω σε τοίχο και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει πεζός.

Αργότερα, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε και να τον τραυμάτισε θανάσιμα. Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, πρόκειται για 20χρονο αλλοδαπό Πακιστανικής καταγωγής. Είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάρτιο εκτίοντας ποινή κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση παράνομων μεταναστών.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα