Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚρύφτηκαν στο φορτηγό φίλων τους για να ξεφύγουν από την καταδίωξη

Κρύφτηκαν στο φορτηγό φίλων τους για να ξεφύγουν από την καταδίωξη

Μετά από περιπετειώδη επιχείρηση, έπεσαν τελικά στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας τρεις Έλληνες που είχαν διαρρήξει δυο σπίτια σε περιοχές της Ηλείας και της Κορινθίας, είχαν αρπάξει χρυσαφικά συνολικής αξίας 10.000 ευρώ και είχαν διαφύγει με δικά τους οχήματα στα οποία είχαν βάλει πινακίδες που έκλεψαν από τρία άλλα στην Αρκαδία.

Οι πέντε κλοπές, που είχαν γίνει από την 1η Ιουνίου και μετά, εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα της Ασφάλειας και, το βράδυ της Τρίτης, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης έναν 25χρονο και του πέρασαν χειροπέδες. Όμως, οι συνεργοί του, άλλος ένας 25χρονος και ένας 35χρονος, πάτησαν γκάζι στο όχημα που επέβαιναν και διέφυγαν με επικίνδυνους ελιγμούς.

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί έχασαν το αυτοκίνητο των δραστών. Όμως, εντόπισαν ένα φορτηγό στο οποίο επέβαιναν ένας 26χρονος και ένας 27χρονος, το σταμάτησαν για έλεγχο και τους βρήκαν κρυμμένους στο πίσω μέρος του! Όλοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης με κατηγορίες για κλοπές σε βάρος των τριών διαρρηκτών, ενώ ο ένας 25χρονος κατηγορείται και για επικίνδυνη οδήγηση και οι δυο επιβάτες του φορτηγού για υπόθαλψη εγκληματία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα