Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚινηματογραφική καταδίωξη – Εμβόλισαν περιπολικό για να αποφύγουν τη σύλληψη

Κινηματογραφική καταδίωξη – Εμβόλισαν περιπολικό για να αποφύγουν τη σύλληψη

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (3/8) στον Βόλο, όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πήραν… στο κυνήγι ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε στον έλεγχο, καθώς ήταν «φορτωμένο» με ναρκωτικά.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 στην περιοχή της Νεάπολης, όπου το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί πολλά συμβάντα με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, με την αστυνομία να έχει κάνει συχνά επιχειρήσεις προκειμένου να σταματήσει το «αλισβερίσι» μεταξύ διακινητών και τοξικομανών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ταχυδρόμος».

Αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν το ύποπτο όχημα έσπευσαν να κάνουν σήμα για να σταματήσει ο οδηγός, εκείνος όμως, όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε, παρά ανέπτυξε ακόμη περισσότερο ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οδηγούς η καταδίωξη μέσα σε δρόμους και στενά στη Νεάπολη, στη συνέχεια στα Πευκάκια και τις Αλυκές παραπέμπει σε αστυνομική ταινία δράσης. Ο οδηγός και ο επιβάτης μόλις συνειδητοποίησαν ότι είναι θέμα χρόνου να συλληφθούν, προσπάθησαν να τραπούν σε φυγή, ωστόσο η αστυνομία συνέχισε να τους καταδιώκει.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι κάποια στιγμή επιχείρησαν να ξεφορτωθούν τις ποσότητες ναρκωτικών που είχαν μέσα στο αυτοκίνητο, δίχως να μπορεί αυτό να διασταυρωθεί.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός. Κάτοικοι βγήκαν έξω από τα σπίτια τους και ρωτούσαν τι είχε συμβεί καθώς στο άκουσμα των σειρήνων ήθελαν να μάθουν τι είχε συμβεί. Κανείς, όμως, δεν τους έδινε τις απαντήσεις που έψαχναν.

Το λευκό αυτοκίνητο με τους δύο επιβαίνοντες κατάφερε να ξεφύγει από τα μπλόκα της ΕΛΑΣ και γρήγορα βγήκε στην οδό Αθηνών, αφού προηγουμένως διέσχισε τουλάχιστον δύο δρόμους ανάποδα και επιχείρησε να εμβολίσει όχημα της αστυνομίας, σε μία προσπάθεια να διαφύγουν οι δράστες.

Στην περιοχή των Πευκακίων, στο ύψος του Προφήτη Ηλία και μετά από 40 περίπου λεπτά καταδίωξης, οι δύο δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν, προκειμένου να διαφύγουν της σύλληψης. Κρατούσαν μάλιστα στα χέρια τους και σακούλες, που πιθανολογείται ότι περιείχαν ναρκωτικά.

Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι μετά από αρκετή ώρα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους δράστες, ο οποίος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, ενώ αστυνομικοί χτένιζαν ολόκληρη την περιοχή από την πλαζ Αλυκών μέχρι και τον Προφήτη Ηλία στα Πευκάκια, προκειμένου να εντοπίσουν και τον συνεργό του, όμως μέχρι και τώρα δεν τον έχουν βρει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα