Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚαι δεύτερη γυναίκα εμφανίζεται ως θύμα του αστυνομικού που φέρεται να βίαζε...

Και δεύτερη γυναίκα εμφανίζεται ως θύμα του αστυνομικού που φέρεται να βίαζε και εξέδιδε την 34χρονη από το Καμερούν

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 40χρονου υπαρχιφύλακα που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε τα τελευταία δύο χρόνια την 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Mega, όταν για μια περίοδο είχε σταματήσει να απειλεί και να αποσπά χρήματα από την 34χρονη, είχε βρει ένα ακόμη θύμα, μία γυναίκα από τη Ρουμανία. Η συγκεκριμένη γυναίκα εντοπίστηκε και αναμένεται την Τετάρτη να παρουσιαστεί στην Eυελπίδων ώστε να δώσει κατάθεση.

«Είναι σκευωρία» λέει η μητέρα του

Πάντως, ο υπαρχιφύλακας αρνείται τις κατηγορίες, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται και η οκογένειά του.

Την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ έχει διατάξει τη διενέργεια ΕΔΕ για τη συγκεκριμένη υπόθεση και ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα η μητέρα του μιλώντας στο Mega δίνει τη δική της εκδοχή.

«Είναι σκευωρία αυτή που έκαναν. Αυτή έχει ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έχει 20 μέρες που μένουν μαζί και πήγε και τον κατήγγειλε. Δεν ξέρω τι παιδί έχω; Έχει τόσα χρόνια στην Αθήνα», δήλωσε.

O αστυνομικός που υπηρετούσε σε πεζές περιπολίες γνώρισε την 34χρονη και αφότου την πλησίασε της παρουσιάστηκε ως… «φύλακας – άγγελος». Παράλληλα της πρότεινε να την φιλοξενήσει στο σπίτι του για να μην κινδυνεύει. Από τότε άρχισε ο Γολγοθάς της.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η γυναίκα από το Καμερούν, ο αστυνομικός άρχισε να της ζητάει χρήματα και να την εκβιάζει. Της έλεγε πως τα λεφτά που βγάζει είναι λίγα και πως αν δεν τον βοηθούσε θα σταματούσε να την προστατεύει. Την παρακολουθούσε ακόμη και με το περιπολικό για να βεβαιωθεί πως εργάζεται.

«Με απειλούσε πως θα με σκοτώσει και θα πετάξει το πτώμα μου να μην με βρει κανείς. Ότι θα με διώξει από τη χώρα, ότι δεν θα μπορέσω να ξαναδουλέψω για να βγάλω λεφτά και θα το κανονίσει αυτός, ότι θα με στείλει στο Καμερούν που ξέρει ότι κινδυνεύω και ότι θα με συλλάβει η αστυνομία. Μου έλεγε ακόμη και ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο», τόνισε η γυναίκα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα