Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΙδιοκτήτης επιχείρησης καταδίωκε κλέφτη ξημερώματα

Ιδιοκτήτης επιχείρησης καταδίωκε κλέφτη ξημερώματα

“Σταδιοδρομεί” ως κλέφτης ένας 21χρονος στον Βόλο που κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές και σήμερα θα απολογηθεί στον ανακριτή για να αποφασιστεί το μέλλον του, εάν δηλαδή θα προφυλακιστεί ή όχι.

Την Πέμπτη τα ξημερώματα έσπασε μια τζαμαρία από επιχείρηση στο κέντρο του Βόλου. Ξήλωσε την ταμειακή και έφυγε τρέχοντας, αλλά σήμανε συναγερμός και δόθηκε σήμα στο σπίτι του ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Εκείνος από το κλειστό κύκλωμα του μαγαζιού, που είναι συνδεδεμένο με το κινητό του, είδε τον κλέφτη και έτρεξε να δει τι συμβαίνει, καθώς η κατοικία του απέχει λίγα μέτρα από την επιχείρηση.

Ο ιδιοκτήτης δεν έχασε χρόνο, εντόπισε τον 21χρονο και άρχισε να τον κυνηγάει μέχρι που τον ακινητοποίησε και κάλεσε την αστυνομία. Βρέθηκαν επάνω του όλα τα διαρρηκτικά εργαλεία και η ταμειακή που περιείχε 30 ευρώ. Από το βάρος της ταμειακής ο κλέφτης δεν μπορούσε να αναπτύξει ταχύτητα και μέσα στα στενά της πόλης τον πρόλαβε ο επαγγελματίας. Στις 30 Ιουλίου με ανήλικο φίλο του είχαν «μπουκάρει» σε τσιπουράδικο σπάζοντας την τζαμαρία και προσπάθησαν να αφαιρέσουν την ταμειακή αλλά δεν τα κατάφεραν για χτύπησε ο συναγερμός.

Επίσης, μια ημέρα νωρίτερα είχε προκαλέσει τροχαίο με κλεμμένο μηχανάκι και πήγε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες…
Τον περασμένο Μαϊο είχε σχηματιστεί εναντίον του δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατ΄επάγγελμα και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους , τους οποίους παραβίασε, ενώ σήμερα παραπέμπεται για κακουργηματικές πράξεις. Ο 21χρονος που έχει συλληφθεί πολλές φορές ως ανήλικος δεν έχει οδηγηθεί ποτέ στην φυλακή, ενώ χθες δήλωσε πως κάνει χρήση ουσιών αλλά περιστασιακά. Είναι ένα από τα πρόσωπα που πριν λίγα χρόνια επιτέθηκαν και έγδυσαν ένα παιδί με ειδικές ανάγκες . Υποδύονταν τους αστυνομικούς και βιντεοσκοπούσαν το παιδί.

Στο μεταξύ, συνελήφθη χθες στους Σοφάδες δραπέτης των φυλακών Κασσαβέτειας. Ο δραπέτης ήταν καταζητούμενος και οδηγήθηκε ξανά στην φυλακή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα