Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈπεσε νεκρός στο εστιατόριο του ξενοδοχείου που έκανε διακοπές - Σοκ για...

Έπεσε νεκρός στο εστιατόριο του ξενοδοχείου που έκανε διακοπές – Σοκ για την τραγωδία

Τραγωδία σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο. Ο 75χρονος Γερμανός τουρίστας ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και μετά από λίγα δευτερόλεπτα έπεσε νεκρός στο πάτωμα…

Σε σοκ οι αυτόπτες μάρτυρες στο ξενοδοχείο από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά τους. Ο 75χρονος τουρίστας που έκανε διακοπές έπεσε στο πάτωμα και ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρός. Οι προσπάθειες που ακολούθησαν για να τον επαναφέρουν στη ζωή δεν απέδωσαν ούτε στο σημείο, ούτε αργότερα στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο εξαιτίας του θανάτου ενός άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το απόγευμα όταν ο 75χρονος Γερμανός τουρίστας την ώρα που βρισκόταν σε εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου διέμενε αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του μπροστά στα έντρομα μάτια των εργαζομένων και άλλων τουριστών.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με τους διασώστες να δίνουν μάχη για να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Ο 75χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εν τω μεταξύ ακόμα ένας άντρας εντοπίστηκε νεκρός σημαίνοντας «συναγερμό» στις αρχές. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost.gr, χθες το απόγευμα συγγενείς του 46χρονου τον εντόπισαν νεκρό μέσα στο σπίτι του.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν οι αρχές με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να τον παραλαμβάνουν και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα