Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈκλεψαν σπίτια και έκαψαν ΙΧ - Εξαρθρώθηκε σπείρα στη Ξάνθη

Έκλεψαν σπίτια και έκαψαν ΙΧ – Εξαρθρώθηκε σπείρα στη Ξάνθη

Σε μπαράζ κλοπών αυτοκινήτων τα οποία στη συνέχεια πυρπολούσαν είχαν επιδοθεί τα πέντε μέλη μιας σπείρας Ελλήνων, που δρούσαν από τις 5 Σεπτεμβρίου ως την περασμένη Παρασκευή σε διάφορες περιοχές της Ξάνθης, όπου είχαν διαρρήξει και ένα σπίτι από το οποίο άρπαξαν χρηματικό ποσό.

Η σπείρα εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε έναν από τους δράστες που εντοπίστηκε στην πόλη της Ξάνθης και ταυτοποίησαν τα στοιχεία των τεσσάρων συνεργών του που αναζητούνται. Όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι δράστες έκλεψαν εννέα οχήματα μαζί με τα εργαλεία και τα έγγραφα που υπήρχαν στο εσωτερικό τους.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν οκτώ από τα κλεμμένα οχήματα, έξι από τα οποία είχαν υποστεί φθορές από πυρκαγιά. Επιπλέον, εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που έκαναν το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα