Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕΕΚΕ: Στήριξη των διανομέων στις συνθήκες του καύσωνα

ΕΕΚΕ: Στήριξη των διανομέων στις συνθήκες του καύσωνα

Σύσταση προς τους καταναλωτές απευθύνει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, ώστε στις συνθήκες του καύσωνα να αποφεύγουν τις παραγγελίες μέσω delivery, για να μην επιβαρύνονται οι διανομείς με εργασία κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας καλεί όλους τους #καταναλωτές να αποφύγουν τις επόμενες ημέρες και για όσο χρόνο διαρκούν οι ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας (#καύσωνας “#Κλέων”), παραγγελίες- μεταφορές προϊόντων για τις οποίες απαιτείται η μετακίνηση εργαζομένων με δίτροχο όχημα (#delivery), προκειμένου να αντιμετωπιστεί η θερμική καταπόνησή τους.

Οι χειρωνακτικές εργασίες που εκτελούνται σε εξωτερικό χώρο όπως είναι το delivery, καθίστανται άκρως επικίνδυνες για την υγεία των εργαζομένων και πρέπει να διακοπούν, χωρίς φυσικά απώλεια των αποδοχών τους.
Οι #καταναλωτές είμαστε και #εργαζόμενοι και ως εκ τούτου οφείλουμε να προστατεύσουμε και με τη δική μας συμπεριφορά την υγιεινή και ασφάλεια των συναδέλφων μας».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα