Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝτελιβεράς έζησε τον τρόμο όταν πήγε την παραγγελία των 40 ευρώ

Ντελιβεράς έζησε τον τρόμο όταν πήγε την παραγγελία των 40 ευρώ

Ο νεαρός ντελιβεράς προσπαθεί να συνέλθει από τα όσα έζησε

στην Αμαλιάδα.

Η ληστεία ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Όταν έφτασε με την παραγγελία στο σπίτι, 4 άτομα έβγαλαν όπλα και αφού του πήραν τις τσάντες με τα φαγητά, βούτηξαν και τα 160 ευρώ που είχε μαζί του. Οι αστυνομικοί στην Ηλεία που ειδοποιήθηκαν δεν έχασαν χρόνο και κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. Με την περιπέτεια του διανομέα να έχει αναστατώσει μια ολόκληρη περιοχή. Οι κάτοικοι μιλούν για έξαρση της εγκληματικότητας και ζητούν να ενισχυθεί η αστυνομική παρουσία.

Τη φαεινή ιδέα να ληστέψουν έναν υπάλληλο διανομής – ντελιβερά – καταστήματος εστίασης, είχαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Απριλίου του 2023 τέσσερα νεαρά άτομα σε περιοχή της πόλης της Αμαλιάδας στην Ηλεία. Οι δράστες οργάνωσαν το σχέδιο τους που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν και τόσο τέλειο. Λήστεψαν τον ντελιβερά και μετά από δύο ώρες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, που δεν έχασαν χρόνο και βρέθηκαν στα ίχνη τους, καταγράφοντας μια ακόμα επιτυχία το τελευταίο διάστημα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα της Πέμπτης σε συνοικία της πόλης. Οι δράστες παρήγγειλαν σε γνωστό κατάστημα εστίασης και περίμεναν τον υπάλληλο να φέρει την παραγγελία. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, τέσσερα άτομα με τη χρήση όπλου, επιτέθηκαν στον ντελιβερά που έφτασε στη διεύθυνση που του είχαν δώσει και του αφαίρεσαν την παραγγελία αξίας 40 ευρώ που μετέφερε καθώς και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Ο ντελιβεράς του καταστήματος ενημέρωσε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, που μέσα στη νύχτα αναζήτησαν τους δράστες και μέσα σε δύο ώρες τους εντόπισαν και τους προσήγαγαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές συνελήφθησαν τρία άτομα, τα οποία φέρονται να αναγνωρίστηκαν από το θύμα και να ομολόγησαν την πράξη τους. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες δεν εντόπισαν όπλο, αλλά ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλομπ καθώς και μια κουκούλα full face.

Ακόμα βρέθηκε και η κάρτα του κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποίησαν οι δράστες, για να παραγγείλουν και να παρασύρουν τον ντελιβερά σε παγίδα για να τον ληστέψουν. Οι δράστες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον της Εισαγγελέως Αμαλιάδας.

Πηγή: ilialive.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα