Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔείτε τι έκαναν Δημήτρης Φιντιρίκος και Κατερίνα Δαλάκα την ώρα της ληστείας...

Δείτε τι έκαναν Δημήτρης Φιντιρίκος και Κατερίνα Δαλάκα την ώρα της ληστείας στο σπίτι του επιχειρηματία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημήτρης Φιντιρίκος και Κατερίνα Δαλάκα χαλάρωναν την ώρα που στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα, βρισκόταν σε εξέλιξη ληστεία…

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα πέρασαν το φετινό Πάσχα στο νησί των Ανέμων. Τα πλάνα που κατέγραψαν paparazzi δείχνουν τις κινήσεις που έκαναν, την ώρα που σημειωνόταν ληστεία στο σπίτι του επιχειρηματία στην Βούλα. Οι δυο τους έπαιζαν με τα κινητά τους τηλέφωνα και λίγο αργότερα έκαναν βόλτα. Εκείνη την ώρα δεν είχαν ενημερωθεί για το χτύπημα. Αυτό έγινε λίγο αργότερα, με τους δράστες να παραμένουν άφαντοι.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος έπεσε θύμα κλοπής στο σπίτι του στη Βούλα, με τον επιχειρηματία να δίνει στη δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, όπου ακούγονται τα ουρλιαχτά της οικιακής βοηθού, που είδε τους ληστές. Εκείνος έλειπε με την Κατερίνα Δαλάκα στη Μύκονο για διακοπές.

Με αφορμή το Πάσχα ο Δημήτρης Φιντιρίκος πήρε την σύντροφό του, Κατερίνα Δαλάκα, και ταξίδεψαν στην Μύκονο. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους απαθανάτισε να κάνουν την βόλτα τους στο Παλιό Λιμάνι μαζί με φίλους.

Το ζευγάρι έχει περάσει πολλές δοκιμασίες με τελευταία τον χωρισμό του λίγο πριν την αναχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα για το «Survivor All Star». Ωστόσο οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στην σχέση τους.

Πάντως η απόδραση στο νησί των Ανέμων τούς βγήκε «ξινή» καθώς όσο βρίσκονταν στην Μύκονο ο Δημήτρης Φιντιρίκος έπεσε θύμα κλοπής στο τριώροφο σπίτι του στα νότια προάστια από άγνωστο δράστη ο οποίος μπήκε στο σπίτι του επιχειρηματία και έκλεψε πέντε ρολόγια, τα δύο από αυτά μεγάλης αξίας.

Στα stories του στο Instagram, ο Δημήτρης Φιντιρίκος ευχαρίστησε τους ακόλουθούς του για το ενδιαφέρον τους και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν αλλά ο τρόμος των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές».

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν, αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα. Η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε αμέσως τη δουλειά της. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα