Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία47χρονος παρενοχλούσε 13χρονη - Έβαλε ο πατέρας 2 πυγμάχους να του ''μιλήσουν''

47χρονος παρενοχλούσε 13χρονη – Έβαλε ο πατέρας 2 πυγμάχους να του ”μιλήσουν”

Στο εδώλιο θα καθίσει σήμερα (28.09.2022) ο 47χρονος άνδρας ο οποίος συνομιλούσε ερωτικά στο διαδίκτυο με μία 13χρονη κοπέλα στην Πάτρα. Ο πατέρας της κοπέλας, του έστησε παγίδα και τον συνάντησε φέρνοντας μαζί δύο… πυγμάχους και τελικά η Αστυνομία τον συνέλαβε.

Σύμφωνα με τη την εφημερίδα «Πελοπόννησος», από πληροφορίες οι οποίες «περιγράφονται» μέσα στην δικογραφία, ο συγκεκριμένος άνδρας έστειλε στο κοριτσάκι σεξουαλικά μηνύματα και του ζητώντας ακόμα και γυμνές φωτογραφίες. Αυτά είδαν η μητέρα και ο πατέρας της, με τον δεύτερο να του στήνει παγίδα στην Πάτρα.

Ο 42χρονος πατέρας άρχισε να επικοινωνεί με τον φερόμενο ως δράστη στην θέση της κόρης του. Ο πατέρας έκλεισε μαζί του ραντεβού σε πλατεία στα Ζαρουχλέικα και εμφανίστηκε μαζί με δύο φίλους του πυγμάχους, καθώς και ο ίδιος είναι πυγμάχος.

Ο εξαγριωμένος πατέρας ωστόσο, παρά τα απόλυτα δικαιολογημένα νεύρα που είχε, δεν άγγιξε τον δράστη,αλλά άφησε τους δύο πυγμάχους που τον συνόδευσαν να χτυπήσουν τον άνδρα.

Ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σήμερα θα καθίσει στο εδώλιο προκειμένου να δικαστεί.

Πηγή: Εφημερίδα «Πελοπόννησος»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα