Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤο μοντέλο αποδίδει την κοκαΐνη σε “παγίδα” – Το απειλητικό e-mail

Το μοντέλο αποδίδει την κοκαΐνη σε “παγίδα” – Το απειλητικό e-mail

Το γνωστό μοντέλο που πιάστηκε με ναρκωτικά στη Γλυφάδα αρνείται τα πάντα και επιμένει πως δεν γνωρίζει τίποτα για τα 33 φιξάκια κοκαϊνης που βρήκαν οι αστυνομικοί στο πολυτελές τζιπ που οδηγούσε.

Η 31χρονη πρώην παίκτρια του GNTM και μητέρα ενός παιδιού, έφθασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων με τον συνήγορό της Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ενώ στο πλευρό της ήταν και η μητέρα της. Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 11 το πρωί.Ο δικηγόρος της έκανε λόγο για στημένη υπόθεση ενώ τόνισε πως αυτό πρόκειται να αποδειχθεί. Παράλληλα, ανέφερε πως το μοντέλο δεχόταν απειλές το τελευταίο διάστημα.

 

Τι ανέφερε ο δικηγόρος για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει το μοντέλο
“Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη. Δηλώνει και είναι αθώα.Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν τη συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν, ότι θα καταστραφεί η ζωή της, θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια.Δηλώνουμε ότι θα αποδειχθεί από τη διαδικασία ότι είναι αθώα και θα γίνουν και συγκεκριμένες πραγματογνωμοσύνες αν το αυτοκίνητο έχει διαρρηχθεί ή όχι”.

Η καριέρα ως μοντέλο και ο γάμος με Άραβα σεΐχη

Η καριέρα της άρχισε το 2011 όταν έλαβε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς και κέρδισε τίτλο.«Έχω συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα της μόδας και μ’ αρέσει να με ντύνουν …». Αυτό για το οποίο, όμως, τη θυμούνται οι περισσότεροι, είναι για το γάμο και τη θυελλώδη σχέση μ’ έναν πάμπλουτο Άραβα σεΐχη, πατέρα της μονάκριβης κόρης της.

Ο γάμος του ζευγαριού είχε γίνει στις Μαλδίβες, αποφάσισαν να ζήσουν στο εξωτερικό, όμως, σύντομα, εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους.Ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός. Εκείνη ισχυρίζεται ότι ο σεΐχης γινόταν εξαιρετικά βίαιος, ότι της φερόταν άσχημα και πως δεν έδινε σημασία ούτε σε εκείνη, ούτε στο παιδί τους.

Υπενθυμίζεται ότι το γνωστό μοντέλο συνελήφθη όταν έπειτα από έλεγχο που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Ομήρου, οι αστυνομικοί εντόπισαν ποσότητα κοκαΐνης στο τζιπ που οδηγούσε.Η ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε κάτω από το κάθισμα του οδηγού και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ επρόκειτο για 33 γραμμάρια κοκαΐνης, χωρισμένα σε φιξάκια του ενός γραμμαρίου.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα