Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤί αποκαλύπτει η γυναίκα που φιλοξενούσε στη Βέροια τον ιερέα με το...

Τί αποκαλύπτει η γυναίκα που φιλοξενούσε στη Βέροια τον ιερέα με το βιτριόλι (Βίντεο)

Για την ίδια η αρρωστημένη επίθεση στη Μονή Πετράκη, ήρθε απλά να επιβεβαιώσει τους φόβους της, για ένα μεγάλο κακό από τον ιερέα που γνώρισε και φιλοξένησε στο σπίτι της, το 2014, όταν ήρθε σε χωριό της Βέροιας. Τότε όπως μας λέει, ήταν αρχικά ήρεμος, όμως με το πέρασμα του χρόνου γινόταν επικίνδυνος.

Έφυγε από το σπίτι και οι εντάσεις που δημιουργούσε, άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη. Η φημολογία για τη δράση του, έδειχνε συχνά τη θέση της, σε αποδείξεις. «Ειχε πρόβλημα με τον άντρα μου, για κάποια οικονομικά θέματα και παραλίγο να την πληρώσω με την ίδια μου τη ζωή» λέει στο newsit.gr και συνεχίζει: «Μια μέρα ήρθε στο σπίτι μου με ένα καδρόνι και μου επιτέθηκε για να με σκοτώσει. Θυμάμαι ακόμα εκείνες τις στιγμές».

Για το προφίλ του 37χρονου που επιτέθηκε σε Μητροπολίτες στην Μονή Πετράκη καθώς και για την συμπεριφορά που είχε όσο ήταν ιερέας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στη Βέροια, μίλησε και ο πρόεδρος της κοινότητας, Σπύρος Κωτσιαντής. Όπως εξήγησε, ο 37χρονος πήγε στην ενορία του χωριού όταν συνταξιοδοτήθηκε ο προηγούμενος.

 

Πηγή:newsit.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα