Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυνελήφθη παλαίμαχος ποδοσφαιριστής για απάτες με αγοραπωλησίες οικοπέδων

Συνελήφθη παλαίμαχος ποδοσφαιριστής για απάτες με αγοραπωλησίες οικοπέδων

Ο 55χρονος Θοδωρής Αρμύλαγος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν επιχειρηματίας – προπονητής, είναι ο άνθρωπος που συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, στη Νέα Μάκρη, για υπόθεση εικονικών αγοραπωλησιών οικοπέδων.

Ο παλαίμαχος επιθετικός, που έκανε καριέρα στην Α’ Εθνική κυρίως με τη φανέλα του Πανηλειακού, έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 5 ετών για το αδίκημα της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή και κατά συναυτουργία με όφελος άνω των 120.000 ευρώ.

Ο 55χρονος, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, κατάρτιζε πλαστά συμβολαιογραφικά έγγραφα για την επίτευξη εικονικής αγοραπωλησίας οικοπέδων μεγάλης αξίας, ιδιοκτησίας ημεδαπών κατοίκων του εξωτερικού (μερικοί εξ αυτών θανόντες) προκειμένου να τα ιδιοποιηθούν από κοινού με συνεργούς του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα στη Νέα Μάκρη, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και έπειτα από πολυήμερες αναζητήσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 55χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινής κάθειρξης 5 ετών για το αδίκημα της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή και κατά συναυτουργία με όφελος άνω των 120.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 55χρονος από κοινού με συνεργούς κατήρτιζαν πλαστά συμβολαιογραφικά έγγραφα κατάλληλα για την επίτευξη εικονικής αγοραπωλησίας οικοπέδων μεγάλης αξίας, ιδιοκτησίας ημεδαπών κατοίκων του εξωτερικού (μερικοί εξ’ αυτών θανόντες) προκειμένου να τα ιδιοποιηθούν.Το παράνομο όφελος από την εγκληματική δραστηριότητα υπερέβη τις 350.000 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή:topontiki.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα