Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυνελήφθησαν τρεις ανήλικες, 13, 14 και 16 ετών, για τον ξυλοδαρμό μαθήτριας...

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικες, 13, 14 και 16 ετών, για τον ξυλοδαρμό μαθήτριας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρεις ανήλικες ηλικίας 13, 14 και 16 ετών συνελήφθησαν για τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης σε Γυμνάσιο στο Περιστέρι.

Οι τρεις ανήλικες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής για σωματικές βλάβες και απειλή σε βάρος της μαθήτριας.

Την ίδια στιγμή, αναζητείται ακόμη ένα πρόσωπο, μαθητής, που βιντεοσκόπησε και διαμοίρασε σε άλλους το υλικό από την επίθεση.

Σε βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το Star, φέρεται να αποτυπώνεται η στιγμή που η 14χρονη μαθήτρια είναι πεσμένη στο έδαφος και δέχεται επίθεση στο προαύλιο του σχολείου.

Δείτε το βίντεο:

 

«Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου… εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή… κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο» δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας.

Τον άγριο ξυλοδαρμό της ανήλικης παρακολούθησαν δεκάδες μαθητές και μάλιστα τράβηξαν και βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

«Πήγαμε στο “Παίδων” την εξέτασε γιατρός, έκανε αξονική… είχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι, στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι “θα σε αποτελειώσουμε” και τέτοια…» πρόσθεσε ο πατέρας της 14χρονης.

Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο του περιστατικού συνέλαβε τις τρεις μαθήτριες και τις οδήγησε στο τμήμα, με τους γονείς του θύματος να υποβάλουν μήνυση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τη δράση της στην κατεύθυνση της πρόληψης και της καταστολής της νεανικής παραβατικότητας, στο πλαίσιο ενίσχυσης και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των ανηλίκων.

Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες της 17-11-2023 στο Περιστέρι, -3- ανήλικες, ηλικίας 16, 14 και 13 ετών, για σωματικές βλάβες και απειλή σε βάρος συνομήλικής τους στο Περιστέρι.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω ανήλικες επιτέθηκαν με λακτίσματα και απείλησαν λεκτικώς 13χρονη συνομήλική τους, εντός σχολικού συγκροτήματος στο Περιστέρι.

Επιπλέον αναζητείται έτερος ανήλικος για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων καθώς βιντεοσκόπησε και διαμοίρασε σε έτερα άτομα την εν λόγω επίθεση.

Η σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα