Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυνέβη και αυτό! Μπήκε στο σπίτι της πρώην του για να κλέψει...

Συνέβη και αυτό! Μπήκε στο σπίτι της πρώην του για να κλέψει “ρόζ βίντεο” της

Άφωνους ακόμη και τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ έχει αφήσει η δράση ενός νεαρού στην Πάτρα, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς, καθώς διέρρηξε το σπίτι της πρώην του με στόχο να κλέψει φωτογραφίες και ροζ βίντεο και στη συνέχεια να την απειλήσει ότι θα της αναρτήσει στα social media….

Όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ «tempo24», όταν η ανυποψίαστη γυναίκα επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι της, στην Αρόη, έντρομη διαπίστωσε από το τζάμι ότι ήταν ανοιχτός ο ηλεκτρονικός υπολογιστή της. Αμέσως κατάλαβε πως κάποιος βρισκόταν μέσα και έτσι κάλεσε την Αστυνομία.

Στο σημείο έφθασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και τότε ο νεαρός διαρρήκτης επιχείρησε να διαφύγει. Λίγα λεπτά αργότερα όμως συνελήφθη.

Όπως διαπίστωσε η κοπέλα ο άνδρας την γνώριζε και είχε διαρρήξει το σπίτι της, προκειμένου να αφαιρέσει από τον υπολογιστή φωτογραφίες της και να την εκβιάσει στην συνέχεια, απειλώντας την πως θα τις αναρτούσε στα social media… Ο νεαρός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα