Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυκοφάντησε ως “σάτυρο” τον σύζυγο της για να κόψει οριστικά την επαφή...

Συκοφάντησε ως “σάτυρο” τον σύζυγο της για να κόψει οριστικά την επαφή με το παιδί τους

Πανηγυρικά αθώος κρίθηκε ένας 48χρονος Βολιώτης ο οποίος κατηγορήθηκε από την πρώην πλέον σύζυγό του για ενδοοικογενειακή προσβολή λόγω και έργω της γενετήσιας αξιοπρέπειας του 13χρονου, σήμερα αγοριού τους.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, ο άντρας πέρασε μια απίστευτη περιπέτεια με τις καταγγελίες της συζύγου του , η οποία τον κατηγορούσε πως έδειχνε το μόριό του στο παιδί τους, όταν αυτό ήταν έξι χρονών. Ο 46χρονος αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στην κατασυκοφάντησή του και κατέθεσε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του, η οποία προέρχεται από οικογένεια πολιτικού, που διαδραμάτισε ρόλο την μεταπολιτευτική περίοδο. Χθες η 47χρονη μητέρα καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με αναστολή για τον διασυρμό του πρώην συζύγου της, ενώ η ίδια έχει την επιμέλεια του παιδιού τους.

Ο άνδρας είχε καθίσει το 2022 στο σκαμνί του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, μετά από μήνυση που κατάθεσε εναντίον του η πρώην σύζυγος. Η σύζυγος είχε αποφασίσει να τον καταγγείλει, περίπου 3,5 χρόνια μετά την υποτιθέμενη πράξη εις βάρος του παιδιού τους… και το δικαστήριο έκρινε πως τον συκοφαντούσε για να κόψει κάθε επαφή του πρώην συζύγου με το παιδί.

Τον κατηγορούσε ότι στο σπίτι της οικογένειας στον Βόλο, είχε πλησιάσει το παιδί γυμνός από τη μέση και κάτω και ότι δήθεν είχε δείξει τα γεννητικά του όργανα στον 6χρονο τότε γιο του, καλώντας τον ταυτόχρονα να τον αγγίξει. Σύμφωνα με την καταγγελία, το ανήλικο παιδί τους την προσέγγισε εμφανώς αναστατωμένο και της εκμυστηρεύτηκε ότι ο πατέρας του είχε προβεί στις συγκεκριμένες πράξεις, το διάστημα που διέμεναν όλοι μαζί στην οικογενειακή κατοικία. Τόσο το 2022, όσο και χθες το δικαστήριο έκρινε πως όλα ήταν ψέματα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα