Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων -Δύο τραυματίες, ο ένας στο πρόσωπο από...

Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων -Δύο τραυματίες, ο ένας στο πρόσωπο από μαχαίρι

Σοκάρει το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, που σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στη μαρίνα της Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου 30 ανηλίκων επιτέθηκε σε 5 ανήλικους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο νεαρών, ένας εκ των οποίων φέρεται να μαχαιρώθηκε στο πρόσωπο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η πολυπληθής ομάδας ανηλίκων προσέγγισε τους 5 ανήλικους και λίγο μετά ξεκίνησε καβγάς. Σε κάποιο σημείο, μέλη της μεγάλης παρέας νεαρών ρώτησαν κάποιον από τους 5 «γιατί φοράς αυτή την μπλούζα, από ποια περιοχή είστε;», με αποτέλεσμα να υπάρξει σύρραξη. Πάνω στον καβγά, κάποιος ανήλικος από τη μεγάλη παρέα έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στο πρόσωπο έναν ανήλικο, 16 ετών κατά πληροφορίες.

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., μίλησε στην ΕΡΤ και στο OPEN για το νέο περιστατικό βίας, τονίζοντας ότι οι δυνάμεις της αστυνομίας όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν μόνο τους ανήλικους που είχαν δεχθεί την επίθεση, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Οι νεαροί τραυματίες δεν δέχθηκαν να διακομιστούν σε νοσοκομείο, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο οικείο αστυνομικό τμήμα για να δώσουν κατάθεση. Εκεί περιέγραψαν στους αστυνομικούς το τι συνέβη, ενώ εξακριβώθηκε ότι από έναν από αυτούς είχε κλαπεί ένα πορτοφόλι.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα