Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣκύλος ανιχνευτής βρήκε κοκαΐνη αξίας 30.000 ευρώ

Σκύλος ανιχνευτής βρήκε κοκαΐνη αξίας 30.000 ευρώ

Σε έναν απομονωμένο δημόσιο χώρο στον Βόλο, αλλά και στο σπίτι του, έκρυβε τις ποσότητες κοκαΐνης που σκόπευε να διακινήσει σε χρήστες της περιοχής ένας 28χρονος, ο οποίος θα αποκόμιζε 30.000 ευρώ αν κατάφερνε να τις πουλήσει. Όμως, υπολόγισε χωρίς τον σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών που τις ξετρύπωσε.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο που δανείστηκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου από την Ασφάλεια Βόλου, το απόγευμα της Δευτέρας, ανακάλυψε τις συσκευασίες με την κοκαΐνη συνολικού βάρους 323,40 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας που είχε κρύψει ο νεαρός, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 5.600 ευρώ τα οποία προέρχονταν από την διακίνηση.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε για τη μεταφορά και την διανομή του παράνομου εμπορεύματός του και τα δυο κινητά με τα οποία επικοινωνούσε με τους “πελάτες” του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα