Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠαγώνη: Τα νοσοκομεία δεν θα τα βγάλουν πέρα σε ένα τέταρτο κύμα

Παγώνη: Τα νοσοκομεία δεν θα τα βγάλουν πέρα σε ένα τέταρτο κύμα

Την ανησυχία της για ένα τέταρτο κύμα  της πανδημίας, εξέφρασε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, προειδοποιώντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση τα νοσοκομεία δεν θα τα βγάλουν πέρα.

«Ο ιός θα είναι εδώ. Αν δεν έχουμε υψηλά ποσοστά εμβολιασμένων, από Οκτώβριο ο καιρός θα ευνοήσει τη μετάδοση του ιού, και θα μπούμε σε περιπέτειες. Δεν θέλω να αναφέρω καν το τέταρτο κύμα. Εμείς δεν πρόκειται να τα βγάλουμε πέρα αν γίνει κάτι τέτοιο στα νοσοκομεία», ξεκαθάρισε η κ. Παγώνη, μιλώντας στο «MEGA».

Αναφορικά με τον κόσμο που αρνείται να εμβολιαστεί, η κα. Παγώνη υπογράμμισε ότι επικρατεί προβληματισμός. «Δεν αρνείται ο κόσμος να εμβολιαστεί, είναι προβληματισμένος. Και είναι προβληματισμένος επειδή όλο αυτό το διάστημα μιλάμε για θρομβώσεις και επιπλοκές. Θέλουν κίνητρα για να πάνε, και εννοώ ότι θέλουν μια σωστή ενημέρωση, πρέπει να γνωρίζουν τις επιπλοκές που κάνει η νόσος, και έτσι θα πειστεί ο κόσμος να πάει να εμβολιαστεί.Όταν κάθε μέρα βγαίνουμε και λέμε για τις επιπλοκές του εμβολιασμού που είναι στατιστικά ασήμαντες, καταλαβαίνω γιατί δεν πάει να εμβολιαστεί ο κόσμος και είναι προβληματισμένος. Δεν είναι αρνητές», σημείωσε η κ. Παγώνη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα