Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠαγώνη: Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο, πρέπει να ανοίξει η εστίαση

Παγώνη: Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο, πρέπει να ανοίξει η εστίαση

Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο μετά από έναν χρόνο, διαπιστώνει η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη. Μιλώντας σήμερα στο OPEN για τα self test, το άνοιγμα των Λυκείων και τις μετακινήσεις για το Πάσχα, η κ. Παγώνη επισήμανε πως «υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή τώρα στα πάρκα. Έχουμε συνειδητοποιήσει τι σημαίνει COVID-19. Έναν χρόνο μετά όλοι είμαστε συνειδητοποιημένοι, παρόλο που ξεφεύγουμε κιόλας».

«Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο μετά από έναν χρόνο. Για αυτό σιγά-σιγά θα πρέπει να ανοίξει η εστίαση και αντί να μαζεύονται όλοι, ομάδες με έναν καφέ στα παγκάκια να πάνε σε ένα ζαχαροπλαστείο» τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Και συμπλήρωσε:«Επειδή αυτές οι συναθροίσεις είναι συγκεκριμένες και λίγες, δεν είναι πολλές καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι το Παρασκευοσαββατοκύριακο. Τώρα τις μάσκες τις φοράνε. Οι αποστάσεις δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν μάσκες. Σιγά σιγά και οι νέοι θα προσαρμοστούν».

Αναφορικά με το αν θα επιτραπούν με self test μετακινήσεις το Πάσχα, απάντησε: «Θέλουμε ο κόσμος να είναι έξω. Θέλουμε να είναι σε ανοιχτούς χώρους, επειδή όμως οι εμβολιασμοί δεν έχουν προχωρήσει σε ποσοστό σχετικής ανοσίας. Βεβαίως οι μάσκες και οι αποστάσεις θα τηρηθούν. Θα μπορούμε να πάμε στην Εκκλησία, στο προαύλιο να κάνουμε Ανάσταση, δεν θα είναι όπως πρέπει. Θα το δούμε την επόμενη βδομάδα, να δούμε τους εμβολιασμούς και πάνω από όλα, να λύσουμε το θέμα πόσες ποσότητες θα πάρουμε. Όλοι είμαστε διστακτικοί, ας τα δούμε όλα αυτά, να τα αξιολογήσουμε».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα