Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟ Σεΐχης του Κατάρ για διακοπές στη Σκιάθο με την θαλαμηγό των...

Ο Σεΐχης του Κατάρ για διακοπές στη Σκιάθο με την θαλαμηγό των 300 εκατομμυρίων – «Είμαστε στον παράδεισο» είπε

- Advertisement -

Ο Σεΐχης του Κατάρ επέλεξε Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Η Σκιάθος είναι το αγαπημένο του νησί. Η θαλαμηγός του, κεντρίζει τα βλέμματα και ο ίδιος δείχνει να το απολαμβάνει.

Ο Σεΐχης του Κατάρ γνωρίζει τις ελληνικές ομορφιές και η Σκιάθος είναι για τον ίδιο ένας μικρός παράδεισος. Το είπε στον δήμαρχο του νησιού, σε συνάντηση που είχαν, στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του. Χαμογελαστός, με αθλητικά παπούτσια και κοντομάνικο μπλουζάκι, πόζαρε στον φακό, σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media, ο κύριος Τζούμας.

Από το 2005, ο Σεΐχης επιλέγει το πανέμορφο νησί των Σποράδων για να περάσει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στην Ελλάδα. Μένει στη θαλαμηγό του και αναμένεται να επισκεφθεί μια σειρά από παραλίες του νησιού.

«Είμαστε στον παράδεισο. Προστατέψετε αυτήν τη μοναδική φύση της Σκιάθου, για αυτό ερχόμαστε» είπε ο Σεΐχης στον Δήμαρχο του νησιού, Θοδωρή Τζούμα, με τον οποίο συναντήθηκε την Δευτέρα 10 Ιουνίου του 2024. Η συνάντηση έγινε στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του Σεΐχη, η οποία έχει αγκυροβολήσει στον όρμο των Κουκουναρίων, σε μια από τις διασημότερες παραλίες του νησιού αλλά και της χώρας.

Το πλωτό παλάτι Αl Mirqab που διαθέτει ο Σεΐχης του Κατάρ, είναι το έκτο μεγαλύτερο yacht στον κόσμο και ένα από τα τρία ακριβότερα. Έχει πλήρωμα 51 ατόμων, διαθέτει 12 σουίτες, δύο πισίνες, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, τζακούζι και αίθουσα κινηματογράφου, ενώ κόστισε 300.000.000 ευρώ.

Ναυπηγήθηκε το 2008 στη Γερμανία και χαρακτηρίστηκε το πιο σύγχρονο και πολυτελές σκάφος εκείνης της χρονιάς. Στο εσωτερικό του υπάρχουν έπιπλα σκαλισμένα στο χέρι, καναπέδες με πολλά μαξιλάρια, χαλιά Περσίας, μαρμάρινα δάπεδα και μπρούτζινες χειρολαβές, ενώ τους τοίχους κοσμούν πίνακες διάσημων ζωγράφων μεταξύ των οποίων έργα των Βαν Γκογκ και Πικάσο. Κάθε σουίτα διαθέτει δικό της μπάνιο και μπαλκόνι στο κατάστρωμα του σκάφους.

Η μαγευτική Σκιάθος με τις χρυσαφένιες αμμουδιές και τα καταγάλανα νερά της, δεν είναι τυχαίο που έχει κερδίσει την καρδιά του Σεΐχη και άλλων διασημοτήτων. Η φυσική της ομορφιά και η φιλοξενία των κατοίκων της αποτελούν έναν μοναδικό συνδυασμό που καθιστά το ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ποιότητα και ηρεμία στις διακοπές τους.

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα