Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Σκιάθο

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Σκιάθο

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (28/1) στη Σκιάθο, όταν, σύμφωνα με το gegonota.news, άνδρας απείλησε πως θα σκοτώσει τη σύντροφό του.

Όλα ξεκίνησαν, όπως διευκρινίζεται, μετά από έντονο καβγά που είχε ο άνδρας με τη νεαρή μητέρα, ενώ για να αποφύγει τη σύλληψη, «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι του.

Ο άνδρας στη Σκιάθο φέρεται να εξύβρισε και απείλησε τη νεαρή μητέρα, λέγοντας πως «θα τα σπάσω όλα, θα σε σκοτώσω» απειλώντας, παράλληλα, πως θα τη χτυπήσει.

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Σκιάθο: Πώς συνελήφθη
Η σύζυγός του, φοβούμενη για την ακεραιότητά της και του παιδιού της, κάλεσε την ΕΛΑΣ, με τον άνδρα να αρνείται να βγαίνει από το σπίτι.

Οι αστυνομικοί στη Σκιάθο έστησαν επιχείρηση, για να απεγκλωβίσουν τη μητέρα και το παιδί, ενώ με δικαστικό λείτουργο πήραν το ένταλμα και τον συνέλαβαν.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε την Κυριακή στον Βόλο για να δικαστεί στο Αυτόφωρο, αλλά η δίκη αναβλήθηκε γιατί λόγω απαγορευτικού απόπλου από το νησί δεν μπόρεσαν να μεταβούν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, η μητέρα και οι αστυνομικοί που ήταν μάρτυρες στην υπόθεση,

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα