Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΞύπνησε και βρήκε νεκρή τη γυναίκα του - Το σοκ και η...

Ξύπνησε και βρήκε νεκρή τη γυναίκα του – Το σοκ και η δραματική ιστορία που αποκαλύπτεται

Το σοκ της απώλειας διαδέχτηκε πολύ γρήγορα η συγκίνηση για την εγκατάλειψη. Η 63χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τον σύντροφό της, στο σπίτι που έμεναν στον Βόλο και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Ο 93χρονος δήλωσε πως δεν επιθυμεί να καλύψει τα έξοδα της κηδείας και η γυναίκα παρέμενε άταφη επί μία εβδομάδα στο νεκροτομείο. Τα έξοδα τελικά κάλυψε ο δήμος, καθώς η 63χρονη δεν είχε στενούς συγγενείς και φίλους, διατεθειμένους να πληρώσουν.

Η θλιβερή ιστορία ανθρώπινης μοναξιάς διαδραματίστηκε στον Βόλο και συγκεκριμένα στην περιοχή στην περιοχή Τσιγάντε της Νέας Ιωνίας. Η 63χρονη γυναίκα πέθανε στο σπίτι της στη Νέα Ιωνία Βόλου στις 28 Οκτωβρίου του 2023, ενώ ο υπερήλικας σύντροφος της για ώρες ζούσε με τη σορό της, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν.

Η γυναίκα που δεν είχε κάποιον κοντινό συγγενή, έμεινε στο νεκροτομείο για μια εβδομάδα, αφού κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να την κηδέψει.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr,  ο 93χρονος σύντροφος της, όλο το βράδυ κοιμόταν μαζί με τη σορό της χωρίς να είναι σε θέση να αντιληφθεί τι συνέβη. Ανέφερε στους αστυνομικούς, πως διαπίστωσε τον θάνατο της 63χρονης όταν ξύπνησε το πρωί.

Μόλις συνειδητοποίησε ότι η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή βγήκε στο μπαλκόνι φωνάζοντας βοήθεια. Ο 93χρονος σύντροφος της δήλωσε ότι δε θέλει να αναλάβει την ευθύνη της κηδείας της και δεν παρέστη ούτε στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε τελικά την περασμένη Τρίτη 7 Νοεμβρίου στον Βόλο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα