Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝικόλ Ελευθεριάδου: Τι απαντά για το «σύντροφος του Βεζένκοφ»

Νικόλ Ελευθεριάδου: Τι απαντά για το «σύντροφος του Βεζένκοφ»

ίσθηση δημιούργησαν τα σχόλια και οι αναφορές για την Νικόλ Ελευθεριάδου, την παίκτρια του πόλο που με το τέρμα της απέναντι στην Ισπανία χάρισε το χάλκινο ευρωπαϊκό μετάλλιο στην Εθνική Ελλάδος και την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, η οποία σε δημοσιεύματα προσδιορίστηκε ως η σύντροφος του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Σάσα Βεζένκοφ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η διεθνής πολίστρια τόνισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο ωστόσο χάρηκε για την αντίδραση του κόσμου για το ζήτημα.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Όπως δεν έχουν λείψει και τα επίθετα δίπλα στο όνομά μου (σ.σ. για την εξωτερική της ομορφιά), επίθετα τα οποία αν ένας άντρας αθλητής είχε καταφέρει αυτό, δεν θα τόνιζαν την εξωτερική του εμφάνιση», ανέφερε αρχικά η Νικόλ Ελευθεριάδου και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς στην κοινωνία που ζούμε είναι κάτι που το βλέπω πολύ συχνά αλλά το θετικό είναι ότι χαίρομαι πολύ που ο κόσμος έχει αντιδράσει. Δεν έχω λόγια για αυτό. Χαίρομαι για αυτήν την στήριξη από άντρες και γυναίκες που είδαν πόσο άσχημα φαίνεται αυτό. Εύχομαι για όλες τις γυναίκες να μην αναφέρεται το όνομά τους και να συνδυάζεται είτε με χρήματα είτε με δόξα είτε με φήμη. Να κοιτάμε την ουσία για το πώς έφτασε κάποιος ως εδώ».

Στη συνέχεια τόνισε ότι «καλό θα ήταν να τα κάνουμε πέρα αυτά», λέγοντας:

«Έχω δώσει τόσα πολλά που εννοείται το να βλέπω κάτι τέτοιο δεν με τιμά και με μειώνει. Παρόλα αυτά είμαι ένας δυναμικός χαρακτήρας και αναγνωρίζω τι έχω καταφέρει. Καλό θα ήταν όλα αυτά να τα κάνουμε πέρα».

Καταλήγοντας, ανέφερε ότι στοιχεία σεξισμού υπάρχουν στον χώρο του αθλητισμού.

«Είναι έντονο . Ανέκαθεν υπήρχε η διαφορά μεταξύ άντρα και γυναίκας στον αθλητισμό. Όσο περνάνε τα χρόνια θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρχουν αλλαγές.»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα