Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝεκρή η τηλεπερσόνα Ελένη Καριολάκη - Η σορός της ήταν 4 μέρες...

Νεκρή η τηλεπερσόνα Ελένη Καριολάκη – Η σορός της ήταν 4 μέρες στο σπίτι με τον σύζυγό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε η τηλεοπτική περσόνα Ελένη Καριολάκη σε ηλικία 65 ετών. Η σορός της εντοπίστηκε τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό της, σύμφωνα με το «Super Κατερίνα».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τις τέσσερις ημέρες βρισκόταν στο ίδιο σπίτι και ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη, ωστόσο την αστυνομία ειδοποίησε ο κουνιάδος της, ο οποίος ζήτησε και τη συνδρομή κλειδαρά. Στον ALPHA προβλήθηκαν πλάνα του σπιτιού που είναι ακατάλληλο και ήδη έχει ειδοποιηθεί το Υγειονομικό και φιλοζωικές από τους γείτονες. Η Ελένη Καριολάκη κηδεύτηκε προχθές στην Αγία Παρασκευή.

«Ξαφνικά μαύρισε και έφυγε. Ήμασταν παντρεμένοι 7-8 χρόνια» είπε ο κ. Μανώλης, σύζυγος της Ελένης Καριολάκη. «Ήταν συνέχεια επάνω στο κρεβάτι», η σύζυγός του. Ο ίδιος είπε πως τον βοηθάει να βιοπορίζεται η γειτονιά. Άξιο αναφοράς είναι πως στο σπίτι φέρεται να βρισκόταν ο Μανώλης Μινδρινός, ενώ η Ελένη Καριολάκη ήταν νεκρή.

Το βιογραφικό της Ελένης Καριολάκη 

Η Ελένη Καριολάκη γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1968 στην Αθήνα από το Νικόλαο και την Τριανταφυλλη Φωτοπούλου. Από τα 5 της χρόνια, ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό παρακολουθώντας μαθήματα στη σχολή της Τζούλιας Ραλλίδη.

Μεγαλώνοντας, χάρη στη βοήθεια του τότε αρραβωνιαστικού της Δημήτρη Παγουρη μπήκε στον πολιτιστικό θίασο του ΟΤΕ με σκηνοθέτη τον Σάββα Παρίτση και κειμενογράφο τον Γεώργιο Κιτοβα.

Μαζί με εκείνη την ομάδα έδιναν παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα σε σχολεία και εκκλησίες με κείμενα από Τρωάδες, Μήδεια, Ωραία Ελένη κ.α. με τη δασκάλα τους Ιωάννα Ακριβοπούλου.

Στην τηλεόραση, έχει εμφανιστεί στις σειρές “Στο πάρα πέντε”, “Εξαφάνιση”, “Γοργόνες”, “Μαργαρίτα” αλλά ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό έγινε μέσα από το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” χάρη στα πειράγματα του Ηλία Ψινάκη αλλά και από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια “Είσοδος Ελεύθερη”. Ακόμα, ακολούθησε η συμμετοχή της ως παίκτρια στο Wipe Out Ελλάδα – Τουρκία με την μαύρη ομάδα “Ζαραλίκος, Καριολάκη, Φραγκολιάς”.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα