Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΝεκρή η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο – Εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο...

Νεκρή η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο – Εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυσάρεστη τροπή πήραν οι έρευνες των Πυροσβεστών, της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ζευγαριού που επέβαινε στο αυτοκίνητο, το οποίο παρασύρθηκε από χείμαρρο στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία.

Νεκρή ανασύρθηκε πριν από λίγο η συνοδηγός, ενώ εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο του ζευγαριού. Ο οδηγός πάντως εξακολουθεί να αγνοείται. Μάλιστα, στις οποίες, στις οποίες συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ, αναμένεται να προστεθούν και δύτες.

Καθ΄ όλη την διάρκεια της νύχτας οι πυροσβέστες ερευνούσαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω της βροχόπτωσης, την περιοχή, ώστε να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους επιβαίνοντες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Τριάντα μέτρα πριν τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού. Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε όμως ούτε την πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει. Άμεσα ζήτησαν βοήθεια και μεγάλα οχήματα του δήμου ξεκίνησαν για το σημείο. Ωστόσο, το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο.

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα