Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝανά Παλαιτσάκη: Καταδικάστηκε με πέντε μήνες φυλάκιση ο πρώην σύντροφός της

Νανά Παλαιτσάκη: Καταδικάστηκε με πέντε μήνες φυλάκιση ο πρώην σύντροφός της

Με πέντε μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο πρώην σύντροφος της Νανάς Παλαιτσάκη, μετά τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.Η δημοσιογράγος βρέθηκε χθες στο δικαστήριο με την δικηγόρο της, Αντιγόνη Βαφειάδη για τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του πρώην συντρόφου της, κατηγορώντας τον για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλές.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η δικηγόρος της Νανάς Παλαιτσάκη αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου.

«Μετά από μία διαδικασία 2,5 ωρών, το δικαστήριο απεφάνθη την ενοχή του κατηγορουμένου. Ο ίδιος εκδήλωσε την πρόθεσή του να ζητήσει συγγνώμη, κάτι που έκανε κιόλας», είπε αρχικά κι εξήγησε πως στη δίκη παρεβρέθη μάρτυρας που επιβεβαίωσε όλα όσα κατέθεσε η Νανά Παλαιτσάκη στη μήνυση.

Με τη σειρά του, ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της γνωστής δημοσιογράφου, Χάρης Κατσιβαρδάς παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή και τόνισε πως το δικαστήριο επέβαλε την κατωτάτη των ποινών για τα δύο αδικήματα, που κατηγορείται ο πελάτης του, αν και η Εισαγγελέας, όπως είπε χαρακτηριστικά, είχε αντίθετη γνώμη.

«Ασκήσαμε έφεση και είμαστε πεπεισμένοι πως η αλήθεια θα λάμψει στο εφετείο», ανέφερε στη συνέχεια και συμπλήρωσε πως η «απολογία» του πελάτη του δεν σημαίνει πως αποδέχεται τις κατηγορίες που του προσάπτουν.

Τέλος, μίλησε για τις επόμενες κινήσεις του και ανέφερε πως είναι πρόθυος να επανορθώσει δημοσίως και να αποσύρει τη μήνυση που έχει υποβάλει κατά της Νανάς Παλαιτσάκη, εφόσον φτάσουν σε συμβιβασμό.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα