Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρή 55χρονη γυναίκα

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρή 55χρονη γυναίκα

Μία νέα τραγωδία καταγράφηκε το απόγευμα στην άσφαλτο της Κρήτης με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Σούδα Χανίων λίγο πριν τις 5 το απόγευμα όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το δίκυκλο που οδηγούσε μία 55χρονη γυναίκα, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Η οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε σοβαρά και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο κατά την μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων υπέστη ανακοπή λόγω των τραυμάτων της.

Στα ΤΕΠ έγιναν προσπάθειες αναζωογόνησης και διασωλήνωσης ωστόσο η άτυχη γυναίκα δεν επανήλθε και άφησε την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ektiti.gr ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας.

Πρόκειται για το 38ο θύμα στην άσφαλτο της Κρήτης από την αρχή του έτους καθώς χθες τα μεσάνυχτα, τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε ένας ακόμα άνθρωπος.

Πρόκειται για τον 67χρονο μουσικό Τάκη Πινακουλάκη ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με μία άλλη στον ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου το Αεροδρομίου Ηρακλείου.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά και ένας 19χρονος ο οποίος νοσηλεύεται στα σοβαρή κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ.

Πηγή: ektiti.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα