Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜπάμπης Αναγνωστόπουλος: Καθαρίζει σκάλες και “γράφει” μεροκάματα στις φυλακές

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Καθαρίζει σκάλες και “γράφει” μεροκάματα στις φυλακές

Στα μεροκάματα στο κυλικείο επέστρεψε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις φυλακές Μαλανδρίνου.Σύμφωνα με το  ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εργάζεται πλέον από τις αρχές του μήνα στο κεντρικό κυλικείο της φυλακής. Ήταν κάτι που ζητούσε από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου για να κάνει μεροκάματα και να μειώσει την ποινή του.

Για αυτό και στην αρχή δέχθηκε να καθαρίζει σκάλες στην πτέρυγα όπου κρατείται.
Η δουλειά του στο κυλικείο είναι να μαζεύει όλες τις παραγγελίες που έχει η κάθε καντίνα στις πτέρυγες της φυλακής. Παράλληλα όμως μαθαίνουμε διαβάζει διαρκώς μέσα κελί του με μοναδικό σκοπό να δώσει πανελλήνιες για τη Νομική. Στη δίκη του στο Εφετείο είναι βέβαιο ότι θα τον δούμε και πάλι σε ρόλο συνηγόρου για να σπάσει τα ισόβια.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όπως είχε αποκαλύψει το Star από τις αρχές Ιουλίου έχει δώσει επιπλέον και εντολή στο δικηγόρο του προκειμένου να μεταβιβάσει την ακίνητη περιουσία του στη μικρή Λυδία.

Ουσιαστικά μιλάμε για το οικόπεδο στην Παλλήνη που είχε αγορασθεί προκειμένου να χτίσουν σπίτι στην τιμή των 55.000 ευρώ ενώ δεν υπάρχουν καθόλου μετρητά. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί και τα νέα της τα μεταφέρουν οι γονείς του όταν τον επισκέπτονται στη φυλακή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα