Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΜε αφαίρεση γονικής μέριμνας κινδυνεύουν οι γονείς - αρνητές στις Σέρρες

Με αφαίρεση γονικής μέριμνας κινδυνεύουν οι γονείς – αρνητές στις Σέρρες

Παρέμβαση του εισαγγελέα υπήρξε στην περίπτωση των γονιών στην Αλιστράτη Σερρών, που από την έναρξη της σχολικής χρονιάς μέχρι και σήμερα δεν έχουν στείλει ούτε μια μέρα τα παιδιά τους στο σχολείο, καθώς είναι αρνητές των self tests και της μάσκας.

Ακόμη και με αφαίρεση της γονικής μέριμνας/επιμέλειας των τέκνων τους είναι δυνατόν να βρεθούν αντιμέτωποι όσοι γονείς αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο επειδή είναι αντίθετοι με τα μέτρα κατά της πανδημίας. Ο εισαγγελέας παρενέβη ήδη στην υπόθεση των γονιών από την Αλιστράτη Σερρών, που αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, επειδή διαφωνούν με τα μέτρα προστασίας των self-tests και της μάσκας που είναι υποχρεωτικά στο μάθημα.

Ωστόσο παρά το γεγονός ότι τα κρούσματα σε παιδιά αυξάνονται, γονείς αντιδρούν στη χρήση της μάσκας. «Κι εγώ είμαι λίγο κατά της μάσκας γιατί τα παιδιά είναι μικρά για να κρατήσουν μάσκα», λένε κάποιοι. Ο 37χρονος πατέρας μιλώντας στο MEGA δήλωσε πως θεωρεί ότι παραβιάζονται θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ για τη χρήσης μάσκας είπε πως όταν τα παιδιά φοράνε μάσκες στερούνται οξυγόνου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα