Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜαθητής παρήγγειλε ναρκωτικά μέσω dark web

Μαθητής παρήγγειλε ναρκωτικά μέσω dark web

Μπροστά σε μια ασυνήθιστη υπόθεση αγοράς ναρκωτικών μέσω του «σκοτεινού» διαδικτύου βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στη Λάρισα, όταν τους ενημέρωσαν υπάλληλοι από το Τελωνείο του αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» στην Αθήνα ότι ένα δέμα που είχε φτάσει μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών από το Ηνωμένο Βασίλειο με προορισμό τη θεσσαλική πόλη περιείχε ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν την πορεία του δέματος και, όταν παραδόθηκε στο σπίτι ενός 18χρονος Έλληνα μαθητή Λυκείου στη Λάρισα, τον ακινητοποίησαν, το άνοιξαν και βρήκαν μέσα μια ποσότητα MDMA σε μορφή κρυστάλλου βάρους 14,6 γραμμαρίων, δέκα ηρεμιστικά χάπια με τη ναρκωτική ουσία αλπραζολάμη και πέντε χαρτάκια εμποτισμένα με MDMA και LSD.

Ο νεαρός ομολόγησε ότι είχε παραγγείλει τα ναρκωτικά μέσω του dark web και πλήρωσε με bitcoin αξίας 150 δολαρίων, που είχε μετατρέψει σε ΑΤΜ ψηφιακού νομίσματος στη Λάρισα. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, βρέθηκαν ακόμη ακατέργαστη κάνναβη βάρους 28,9 γραμμαρίων, τέσσερις συσκευασίες με σκόνη και “βραχάκια” βάρους 2,7 γραμμαρίων άγνωστης σύνθεσης που εστάλησαν για ανάλυση, ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και μια ζυγαριά.

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν, ακόμη, ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου, μια σιδερογροθιά και 635 ευρώ και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί ο αποστολέας του δέματος και να ζητηθεί η σύλληψή του από τις αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα