Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΛήστεψε επιχείρηση και τον κάλυψαν οι συγκάτοικοί του (ΦΩΤΟ)

Λήστεψε επιχείρηση και τον κάλυψαν οι συγκάτοικοί του (ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν περάσουν τα χρονικά όρια του αυτοφώρου, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ο δράστης της ληστείας που είχε γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης σε μια επιχείρηση στην Πάρο και μαζί του συνελήφθησαν οι τρεις συγκάτοικοί του που τον συγκάλυπταν.

Ο δράστης είχε εισβάλει στην επιχείρηση με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και είχε ακινητοποιήσει με την απειλή μαχαιριού τον υπάλληλο. Αφού άρπαξε 300 ευρώ, τράπηκε σε φυγή, όμως οι αστυνομικοί αξιοποίησαν όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και κατάφεραν να τον εντοπίσουν το μεσημέρι της Παρασκευής. Παρ’ όλο που προσπάθησε να αποφύγει την προσαγωγή του, ο νεαρός Έλληνας οδηγήθηκε με χειροπέδες στο τμήμα, στο οποίο προσήχθησαν και οι τρεις Έλληνες που τον φιλοξενούσαν, οι οποίοι γνώριζαν για τη ληστεία αλλά έκαναν τους ανήξερους στην προανάκριση.

paros

 

Στην κατοχή των δραστών και στον χώρο διαμονής τους βρέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2,9 γραμμαρίων, η μπλούζα με κουκούλα και τα γάντια που φορούσε ο δράστης της ληστείας, καθώς και μετρητά ύψους 4.370 ευρώ η προέλευση των οποίων ερευνάται. Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, απείθεια, υπόθαλψη εγκληματία και κατοχή ναρκωτικών, κατά περίπτωση, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα