Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΙσχυρή έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας - Καταστράφηκε ολοσχερώς κατάστημα - Ζημιές και...

Ισχυρή έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας – Καταστράφηκε ολοσχερώς κατάστημα – Ζημιές και σε διπλανά κτίρια (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (13.12.2023) στον Πειραιά. Πολλά καταστήματα έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στην οδό Φίλωνος στον Πειραιά, κοντά στα δικαστήρια. Συγκεκριμένα εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός με αποτέλεσμα να καταστρέψει ολοκληρωτικά κατάστημα υποδημάτων που βρίσκεται στο ισόγειο.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και έχουν ξεκινήσει έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η έκρηξη. Στο σημείο είναι μια πολυκατοικία όπου στεγάζονται ναυτιλιακές εταιρείες και δικηγορικά γραφεία.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος που καταστράφηκε ολοσχερώς ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ. «Είναι μεγάλες οι ζημιές και η καταστροφή τεράστια.  Ακουσα την έκρηξη, αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα ήταν τέτοια η ένταση. Υπάρχει κάμερα,  δεν ξέρω ποιος είναι ο στόχος. Υπάρχουν γραφεία και καταστήματα στην περιοχή».

Μάλιστα «άγιο» είχε ένας άστεγος ο οποίος κοιμόταν διπλά από το κτίριο στον αριθμό 61-65.

 

Ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, ωστόσο το κατάστημα υποδημάτων που ήταν στο ισόγειο υπέστη και την ολοκληρωτική καταστροφή.

 

Από την ισχυρότατη έκρηξη προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές και σε διπλανό κατάστημα αλλά και σε παρακείμενα κτίρια σε ακτίνα περίπου 300 μέτρων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα